Pratite nas

Poznati

Boban Rajović bio je veliki kokuz: SVI SU HTJELI DA ME ODERU

Published

on

Pop-folk pjevač Boban Rajović (50) na šou-biznis sceni aktivan je pune 22 godine. Iako ga na početku nisu htjele ni izdavačke kuće ni mediji, karijeru je gradio polako, bez marke u džepu, vjerujući u sebe i svoje mogućnosti.

O teškim finansijskim problema koji su ga mučili kada je došao iz Danske gdje je taksirao i, kako sam kaže, bio „čistačica“, pjevač je tek sada progovorio.

“Nisam imao ni eura kada sam došao iz Danske, ali pošto sam bio dobro obučen svi su mislili da imam pare pa su htjeli da me oderu – prisjeća se pjevač kroz smijeh, i otkriva kako je snimio prvi album:

“Moj prvi album je koštao 80.000 tadašnjih maraka. Pozajmljivao sam novac uglavnom od brata i bliske rodbine. Nekada sam pozajmljivao i od kamataša, ali sam sve to uredno vraćao.
Rajović je naglasio da ga je ulaganje u karijeru mnogo koštalo i prisjetio se kako je njegov brat vodio evidenciju njegovih dugova.

“Svako malo od brata sam tražio novac kao pozajmicu, sve 5.000 po 5.000. Vodio je evidenciju u jednoj svojoj svesci, a kako me je pratio i vozio na nastupe, jednom prilikom smo se vraćali, stali usput, a on je izvadio svesku. Sve lijepo popisano i kaže mi sada ti je dug 120.000 eura. Pogledao sam ga i rekao mu: „Dodaj ti tu još pet, pa ću ti vratiti“ – ispričao je pjevač.

Teška finansijska situacija pratila ga je sve dok nije snimio svoj najveći hit „Usne boje vina“, a Boban je otkrio i koliko ga je koštala ta pjesma.

“Prvih sedam godina karijere konstantno sam pozajmljivao novac. Čekao sam svoj veliki hit, vjerovao u sebe i znao da će mi se desiti takva pjesma. „Usne boje vina“ su mi radili Romario i Marina Tucaković, a pjesma me je koštala 35.000 eura. Tu naravno računam sve, muziku, tekst, aranžman i spot – ispričao je pjevač i naglasio da je zahvaljujući ovoj pjesmi konačno finansijski stao na noge, vratio dugove i uspio da snimi treći album, koji ga je koštao 95.000 eura.

Svoj prvi album „Piroman“ Boban je prvo ponudio Grand produkciji, ali je Saša Popović odbio da ga izda.

“Moj brat i ja smo odnijeli album Popoviću. On ga je preslušao nekoliko puta i kada smo otišli kod njega, rekao nam je da smo fini, kulturni momci, ali da ja jednostavno nisam za Grand i da treba da se obratimo drugoj izdavačkoj kući – prisjetio se Boban. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending