Pratite nas

Zanimljivosti

Pored vjenčanog, potpisali ugovor o bračnim slobodama: KADA IĆI U PICERIJU, KO PRIPREMA DORUČAK, KO USISAVA…

Published

on

Mintu Rai (25) i Shanti Prasad (24), par iz Indije koji se nedavno vjenčao na tradicionalnoj ceremoniji organiziranoj u Guwahatiju, dospio je do mnogobrojnih svjetskih portala zahvaljujući tome što je uoči svečanog trenutka potpisao ugovor kojim se “garantuje sreća u braku”.

Kako to upravo prenosi BBC, listu su sastavili njihovi šaljivi prijatelji, a nju, između ostaloga, obavezuje na to da smije jesti picu samo jedanput mjesečno.

Mintu i Shanti upoznali su se prije pet godina, počeli su komunicirati u jednoj školskoj WhatsApp grupi, a na prvi spoj su izašli u februaru 2018. godine. Nešto što je isprva bilo krasno prijateljstvo preraslo je u veliku ljubav, a prvi “dejt” pao je, pogodili ste, u piceriji.

Međutim, Mintu se uskoro počeo žaliti da ne može pratiti njen tempo i jesti ih svakodnevno, pa je njihovo veselo društvo odlučilo tu stavku ubaciti u ugovor ispisan na golemom papiru.

“Znao sam se žaliti prijateljima, govoriti im kako me iritira to što svaki put moram jesti piu, pa je “slučaj” postalo predmet šale”, kazao je taj mladić, dok je BBC doznao što je još ispisano u ugovoru osmišljenom samo sedam dana prije vjenčanja.

Mintu se obavezao da će pripremati doručak nedjeljom, da će Shanti voditi u šoping svakih 15 dana, ali i na to da će u noćne provode izlaziti isključivo u pratnji prve dame.
Što se Shanti tiče, osim što obećala da će ograničiti unos pice, pristala je svakodnevno ići u teretanu i nositi sari jer se Mintuu sviđa kako u njemu izgleda.

Ugovor, naravno, nema apsolutno nikakvu zakonsku snagu, a i čini se da ga je ona u međuvremenu već prekršila tako što je smazala dvije pice u dvije sedmice. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending