Pratite nas

Poznati

“VOLIM TE PUN KOFER”: Ovim riječima je Ivana čestitala 81. rođendan svome ocu Miši Kovaču

Published

on

Nakon što je Mišina mezimica, Ivana Kovač, na Instagramu ocu posvetila objavu za rođendan, javili su se i brojni estradnjaci koji su mu čestitali poseban dan

Legendarni pjevač Mišo Kovač, muzičkom scenom vlada većinu svog života, čak 60 godina, u subotu je proslavio svoj 81. rođendan i tako zaplovio u 82., a posebna čestitka nije izostala ni od njegove mezimice Ivane Kovač.

Naime, muzička ikona prije nekoliko godina dobila je i nagradu za najtiražnijeg pjevača svih vremena, a tome ide u prilog i činjenica da je tokom karijere prodao čak 20 miliona ploča.
Mišo je za rođendan dobio brojne čestitke kolega i obožavatelja, a posebnu čestitku uputila mu je kćerka Ivana.

“Sretan ti rođendan! Ne znam što bih napisala osim da te volim pun kufer i da ti želim isto toliko zdravlja i sreće. Ali ionako “miso živi vječno”.
Tim riječima je Ivana ocu čestitala rođendan uz fotografiju na kojoj su zagrljeni.

Miši je poseban dan čestitamo i kolega Željko Samardžić.

“Sretan rođendan dragi Mišo sa željom da ih proslaviš što više u zagrljaju svojih najmilijih”, napisao mu je.

Podsjetimo, početkom juna Mišo je održao veliki koncert u Splitu na Starom placu. Naime, rijeke ljudi su slijevale do Starog placa još od 15 sati poslijepodne. Pjevalo se i veselilo na Rivi, Pjaci, Prokurativama, Peristilu, Matejuški…

Iako je koncert bio zakazan u 20 sati, Mišo se na pozornici pojavio tek oko 21.30 sati. No, kad je Mišo došao do pozornice – spektakl je krenulo. Odmah se upalilo pedesetak bengalki i spontano je krenula pjesma “Ja ne mogu drugo nego da ga volin”, koju je Mišo snimio sa Sašom Antićem iz TBF-a, koji je također bio jedan od gostiju na koncertu. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending