Pratite nas

Poznati

“SAMA” KAO LIST NA VJETRU: Zašto Dragana Mirković ovu pjesmu smatra biografskom?

Published

on

U moru hitova Dragana Mirković ima samo dvije pjesme, koje su joj posebno prirasle za srce, a u njima ima dosta biografskog. Kaže, to su pjesme koje su obilježili neke najznačajnije njene životne trenutke.

U pitanju su numere “Sama” i “Jedini”. U njima je pronašla sebe ili opjevala neke od životnih epizoda. Sretna ja de je obje pjesme prihvatila i publika

“Posebno mi je draga pjesma „Sama”. To je prekretnica mog života. Bila je 2000. godina kada sam otišla u Austriju. Razmišljala sam da napustim estradu, u Beču sam željela novi život. Ali, sudbina je htjela druugačije. Nisam ostala sama kao list na vjetru, kako kaže pjesma, ali je dobrim dijelom opisala moj tadašnji život – kazuje Dragana.

Druga numera koju posebno čuva u srcu jeste ona koju je posvetila svome suprugu Toniju Bijeliću.

“Pjesmu „Jedini” sam posvetila svom suprugu za 10 godina braka i u tom spotu se pojavljuju aša djeca Marko i Manuela. To je i njihovo posljednje pojavljivane i to zbog tate, jer smo htjeli da imamo porodičnu uspomenu – objasnila je Dragana. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending