Pratite nas

Poznati

Šta ovo radi Džejlin zet: DINO SE SLIKA SA LEJLOM, A DRŽI SE ZA “MALOG” SVOGA PRIJATELJA

Published

on

Jedna fotografija sa nedavmne svadbe sestre popularne Džejle Ramović zapalila je društvene mreže. Prisutni na svadbenom veselju u Mostau su bili zabezeknuti, a ljudi na društvenim mrežama ne mogu da vjeruju šta vide šta je to “uhvatio” fotograf.

Na svadbi koja je održana u Mostau, Džejla je blistala u dugoj elegantnoj haljini, kao i njene sestra influenserka Lejla.Ceremonija vjenčanja održana je u luksuznoj vili u Mostaru, a svaki detalj je tako osmišljen da djeluje romantično i bajkovito.

Ipak, jedan detalj se posebno izdvojio. Naime, nakon što su izgovorili sudbonosno “da” mladenci su se fotografisali sa kumovima, rodbinom, svatovima. Lejlin izabranik Dino Joldić je odlučio da priredi scene za nezaborav. U jednom trenutku, dok se fotografisao zajedno sa izabranicom svoga srca, najboljeg prijatelja je uhvatio za međunožje. Ispalo je da se drži za kumovog malog.

Neki kažu da su takvi običaji u Hercegovini. Navodno, koga mladoženja od momaka uhvati za onu stvar, slijedeći je na redu da se ženi. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending