Pratite nas

Poznati

Pljušte otkazi: MILICU PAVLOVIĆ NE ŽELE U SARAJEVU, A DARU BUBAMARU U NIŠU

Published

on

Kako javljaju mediji Dara Bubamara je ostala bez tezge u Nišu nakon što se posvađala s gazdom lokala kom je navodno za sat i po vremena pjevanja tražila čak 8.000 evra.

Dara je otkazala je nastup u jednom klubu u Nišu, nakon što je propao dogovor da pjeva sat i po vremena za 8.000 eura. Iako je ranije dogovoreno da će za taj honorar pejvati 3 sata, Dara je dan prije nastupa pozvala gazdu lokala i skratila vrijeme nastupa, kada je navodno došlo do konflikta.

Ona se prije tri sedmice čula sa vlasnikom objekta, ugovorili su cijenu od 8.000 evra, a podrazumijevalo se da pjeva od dva do tri sata s pauzama. Lokalna predgrupa trebalo je da nastupi prije Dare, a bio je plan da se naplaćuje i ulaz. Kako je nastup trebalo da bude ovog vikenda, on je otkazan još u petak jer se pjevačica posvađala sa gazdom kluba dan pred žurku.

Dara je javila da ima neodložive obaveze i da može da skokne da pjeva, ali samo na sat i po. Vlasnik joj je rekao da za novac koji je ponudio očekuje bar tri sata žurke, ali je Dara rekla da uzima mnogo veće pare i da ne mora da dolazi ako planira manje da plati.

Tada su pjevačica i vlasnik kluba počeli da se vređaju. Dara je objašnjavala vlasniku koliko su njeni nastupi plaćeni i da je do septembra bukirana. Rekla je: “Što se mene tiče, ne moram da pjevam ni pet minuta! Ja nastupa imam i preko glave i mnogo su plaćeniji od ovoga što smo se mi dogovorili”.

Tad je vlasnik počeo da psuje Daru i na kraju je spustio slušalicu. Nešto slično se nedavno desilo I Milici Pavlović u Sarajevu, kada je razočarala I vlasnika kluba I publiku. Ugovorila je “mastan” honorar ali niko nije očekivao da će se ponašati arogantno. Strogo je vodila računa o tejmingu nastupa, a onda bi napustila local I sjedila u automobile do slijedeće ture. Nije željela da se slika sa publikom, a imala je posebno objezbjeđenje, Nastup je završila oko ponoći

Na ispraćaju gazde su je isplatile, kszavši joj da im je donijela veliki gubitak I da nikad više u Sarajevu neće zapjevati ni za džabe. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending