Pratite nas

Poznati

Prkosi trendovskoj muzici: NOVI JAŠAROV HIT “NE LAŽU ME PRAZNE ČAŠE” (VIDEO)

Published

on

Legenda narodne muzike, Jašar Ahmedovski, uspješno prkosi godinama. U sjajnoj je pjevačkoj formi, a uz to iz godine u godinu izgleda sve mlađe.

Godine i iskustvo naučili su ga da ugodi sebi, a tako je i kada je riječ o snimanju novih pjesama, te povjerenje poklanja provjerenim i starim saradnicima i snima isključivo ono što se njemu dopada. Polovinom juna je objavio numeru “Ne lažu me prazne čaše” koja prkosi aktuelnim trendovima, što i samom pjevaču predstavlja izazov, s obzirom da se muzička scena u posljednjih par godina promijenila. On je zadovoljan reakcijama publike.

“Ja imam svoju publiku I svoj sti. Ne mogu sebe da zamislim u turbo folk stilovima. Ja to ne znam ni pjevati – kaže Jašar.
Njegova karijera traje skoro 42 godine. Na pitanje da li se umorio, odgovara:

“Malo sam usporio, ali se nisam umorio. Danas ne jurim i ne trčim s koncerta na koncert. Počeo sam balansirati, pa spajati ugodno s korisnim. Ja tzek u ovim godinama upoznajem Paroz, u kojem sam godinama nastupao. Ali, znate kako – ranije oem u Pariz i hvalim se da sam bio u Parizu, a ja Pariz nisam vidio, vidio sam samo aerodrom, hotel i tamo gdje sam gostovao. Danas je drugačije, kad treba da idem u neki grad, dođem ili dva dana prije nastupa ili poslije ostanem još dva i malo prošetam – kaže Ahmedovski. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending