Pratite nas

Poznati

Možda je i Rođino, jer smo bili u “trojci”: KEBA TRAŽIO EKSHUMACIJU ROĐE RAIČEVIĆA KAKO BI SE DOKAZALO KO JE OTAC NJENE KĆERKE

Published

on

Odavno je poznato da je Dragan Kojić Keba sudski proglašen ocem Ine, sada 23- godišnje studentkinje, koju je rodila njegova nekadašnja ljubavnica i saradnica, tekstopisac Ljiljana Jevremović.

O dugogodišnjem sudskom procesu za dokazivanje očinstva pisalo se mnogo puta, ali je malo poznat podatak da je Keba tražio ekshumaciju svog pokojnog kolege Rodoljuba Rođe Raičevića, kako bi se utvrdilo da li je možda on Inin otac.

“Bili smo u trojci. Možda je i Rođino” – govorio je Keba.

Te 2006, nakon što je Četvrti opštinski sud u Beogradu donio nepravosnažnu odluku kojom se utvrdilo da je Kojić Inin otac, on je podnio žalbu koja je zamalo dovela do ekshumacije Raičevića, koji je umro još 2001. godine.

U tekstu žalbe, naime, doslovce piše da je „tokom 1998. godine, a posebno u kritičnom periodu začeća, tužilja Jevremović Ljiljana bila u ljubavnoj vezi s Pericom Zdravkovićem i pokojnim Rođom Raičevićem“, te da „ovaj podatak tuženi nije dosad iznosio jer je smatrao da njegovo očinstvo nije utvrđeno, ali sada, kada su stvari krenule drugačijim tokom, odlučio je da iznese pravu istinu“.

Zanimljivo je da je Kebi tada sudinica rekla:

‘Pa zašto vi prvi ne uradite test, pa ćemo onda dalje raditi ako vi niste otac. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending