Pratite nas

Poznati

Ima li iko da se sa njim nije zakačio: ŠERIF KONJEVIĆ NE GOVORI NI SA HARISOM DŽINOVIĆEM, A EVO ZAŠTO

Published

on

Koliko god važi za jednog od najtraženijih domaćih zvijezda, Šerifa Konjevića bije glas najveće estradne prznice i svađalice. U svojoj karijeri svađao se ili čak fizički obračunavao sa Miletom Kirićem, Sinanom sakićem, Nazifom Gljivom… Sada je na tapet došao I Haris Džinović.

Šerifu je proradila sujeta zbog jedne Harisove izjave. NIje mu se svidjelo što je Džinović u jednoj emisiji rekao da Šerif Konjević kopira pokojnog kolegu Šabana Šaulića i to bezuspješno.

“Ja imam i snimak gdje je on rekao da ja čitavog života kopiram Šabana Šaulića, ali da ne mogu da ga iskopiram. To je pogrešna teza, ja sam radio sa svim najboljim autorima i svi oni znaju kakav sam ja čovjek” – kaže Konjević i dodaje:

“Nemam ništa protiv Džinovića, možda on i ne zna šta je rekao. Svako pjeva na svoj način, svi mi imamo neke bojice od nekog kolege, a svako ima svoj stil. Ja mislim da je on vrhunski interpretator, ali volio sam da me nekada u životu pozove i da mi kaže da se šalio”. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending