Pratite nas

Poznati

Feminenka u gipsu: MOŽEŠ LI POKAZATI SREDNJI PRST?

Published

on

Pjevačica grupe Feminnem koja se na scenu vraća nakon 10 godina, Nika Antolos, otkrila je da je doživjela nesreću dok je bila na rolama. Ona je objavila fotografiju na kojoj pozira u krevetu s rukom u gipsu. U opisu je objasnila što se dogodilo.

“Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da obje trake su njene i pogurnula mi rolu biciklom… Nakon što sam letjela s nogama u zrak, čuvajući kralježnicu i glavu, dočekala sam se na podlakticu… Osim što je kost na desnoj ruci slomljena – slomljena je na tri mjesta i moram na operaciju…”, objasnila je Nika i zahvalila se osoblju bolnice u Zagrebu.

“Mila, ti ‘živčo guralica’, ako ti je loš dan, pliz, nađi drugu zanimaciju za ispucati se sljedeći put, ovo nije to… A cijeloj ekipi iz Draškovićeve – najveća hvala, nema vas svijet… Nadam se da je vaša nedjelja nježnije prošla. P.S. Nosite kacigu i štitnike, nikad ne znaš ko je ljut… Blagoslovljena vam nedjelja prijatelji”, poručila je pjevačica.

Pratitelji su joj poželjeli brz oporavak, a javile su se i kolegice iz grupe Feminnem.

“Još uvijek ne vjerujem”, napisala je Pamela Ramljak.

“Vidim s palcom možeš. Ajde probaj srednji sada…”, poručila joj je Neda Parmać.

Inače, grupa Feminnem je predstavljala BiH na Eurosongu 2005. godine s pjesmom “Call me” te su osvojile 14. poziciju u finalu. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending