Pratite nas

Poznati

Ljudski gest Snežane Đurišić: STUDENTKINJI KOJOJ JE NJEN VANJA NAPRAVIO DIJETE ONA PLAĆA ALIMENTACIJU

Published

on

Popularna Smežana Đurišić odlučila je da radi mira u kući. ali i iz ljudskih razloga pomaže studentici koja je samohrana majka i odgaja djevojčicu njenog sadađnjeg partnera Vanje Miloševića.

Naime, doktor Vanja Milošević je “napravio” dijete studentkinji kada je sjedio na dvije stolice; održavao je veze i sa studentinjjom i sa Snežanom. Bilo je to prije nekoliko godina. Studentkinja je bila mlađa od njega dvadesetak godina.

Mlada samohrana majka, nakon što je shvatila da je prevarena, jer se Vanja okrenuo Snežani, pokucala je na vrata pjevačicem, te joj sve objasnila. U početku Đurišićka nije vjerovala u njenu priču, ali joj je Vanja sve priznao.

Vanja je priznao da je njegovo dijete, te je objasnio da se to desilo u vremenima njegovog novog momačkog života. Naime, poslije razvoda od prve supruge, sa kojom je bio više od deset godina u braku, upustio se u šemu sa studentikonjom, koja mu je rodila dijete.

Oni su se zabavljali skoro pola godine, a ta studentkinja, porijeklom iz Kraljeva, vidjela je u Vanji dobru priliku. Vrlo brzo je zatrudnila s njim, a kako doktor nije želio obavezu, njihova veza se ubrzo raspala. Ipak, on je riješio da prizna dijete, djevojčici je dao svoje prezime.

Kako se Vanja u tom trouglu opredjelio za Snežanu, pjevačoca je kazala da dijete nije ništa krivo, te je odlučila da pomaže njenoj majci. Svakog mjeseca plaća joj 600 eura na ime Vanjine alimentacije, a pri tome joj kupuje poklone. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending