Pratite nas

Astrologija

Kako ih zapaliti: KOD VAGE JE VULKAN STRASTI NA GUZI, OVNICU GRICKAJTE ZA UHO, LAV VOLI KADA ONA VRIŠTI

Published

on

Ženama u znaku Raka treba vrijeme da bi se uvjerile u iskrenost partnera i prepustile se erotici, dok žene Vage više zavodljive i izazovne. Muškarci Ribe pak sanjaju o dominantnoj ženi gospodarici

Ovan
Žene u znaku Ovna su strastvene, uživaju u vrelim zagrljajima i prepuštaju se bez predrasuda. Vole dominirati i voditi erotsku igru. Od muškaraca žele da bude izdržljiv i da prati njen tempo. U zanosu grebe i grize. Ako muškarac nije spreman za vatren điđi miđi, brzo će izgubiti interes. U mladosti traži izazove sve dok ne pronađe onog pravog.

Muškarci ovog znaka su neumorni u krevetu. Nemaju vremena za dugu predigru. Privlači ih sve što je šokantno i zabranjeno. Ako ga želite osvojiti, oslobodite se predrasuda. Zadržat ćete ga ako uvijek pokazujete novo umijeće u “hopa cupa uživanciji”.

Erogene zone: Provucite im prste kroz kosu i gricnite uho, podići će ih slatka jeza. Idealan partner: Lav, Strijelac, Vodolija

Bik
Žene ovog znaka su senzualne i pritajeno erotične. Vole dugu predigru, a posebno su osjetljive na poljupce na vratu. S godinama postaje svjesna svoje se*sualnosti, slobodnija i strastvenija. Ima naglašeno čulo ukusa, uživa u poljupcima ali i oralnom điđi miđiju. U zrelim godinama vješto vodi erotsku igru.

Muškarci Bikovi osvajaju postepeno, ali ne odustaju od žene koja ga privlači. Osjetljivi su i shvataju erotske potrebe i osjećaje partnerice. Vole klasične poze, ali neće odbiti ponudu za egzotičnu varijantu. Osvajajte ga polako. Pružit će vam sigurnost i uživanje.

Erogene zone: Strastveni poljupci u vrat i ispod ušiju probudit će u njima vulkan strasti. Idealan partner: Škorpija, Jarac, Ribe

Blizanci
Žene ovog znaka su zavodljive i šarmantne. Slobodnog su duha, ne vole da ih partner ograničava. Žele izlaziti i sklapati prijateljstva. Uživaju u spektru erotskih igrica, lascivnih šaputanja do provokativnog ponašanja i izazivanja. Uvijek su iznova drugačije, spremne na različita eksperimentiranja radi zadovoljstva.

Muškarci su duhoviti i zanimljivi. Ne odgovaraju partnerici koja očekuje ozbiljnu vezu. Pored njega budućnost je neizvjesna, ali je sadašnjost zabavna. Muški Blizanci vole voditi ljubav pred ogledalom, s upaljenim svjetlima.

Erogene zone: Ljubljenje unutrašnjeg dijela ruke, od šake do pazuha, budi požudu. Idealan partner: Lav, Vaga, Vodolija

Rak
Ženama Rakovima treba vrijeme da bi se uvjerile u iskrenost partnera i prepustile erotici. Osvajaju ih komplimenti, a opuštaju duga predigra i ljubljenje grudi. Kad stekne životno iskustvo i samopouzdanje, postaje sve se*sualnija. Uživa u nježnim milovanjima i uzvraća partneru. Obožava poljupce. Odbijaju je grubi i nametljivi muškarci koji žele điđi miđi za jednu noć.

Muškarci ovog znaka su promjenjivog raspoloženja, sentimentalni i željni dokazivanja ljubavi. Kako je nesiguran, imponuje mu kad ima osjećaj da je iskusniji od partnerice. Uživa u otkrivanju misterija điđi miđi svojoj partnerici. Voli dugu predigru.

Erogene zone: Milovanje grudi i bradavica jagodicama prstiju. Idealan partner: Bik, Djevica, Ribe

Lav
Žene tog znaka su dominantne i dostojanstvene. Očekuju da im se muškarac udvara, divi, da je obožava i obasipa pažnjom. Kad se probude strasti, vatrena je i burno reagira. Uživa u poljupcima u predjelu bedara. Obožava voditi ljubav pred ogledalom, da se pritom partner divi njenom tijelu i umijeću. Voli dominantan položaj.

Muškarci Lavovi su samopouzdani, velikodušni, vatreni, ali ranjivi. Lako ih je osvojiti laskanjem. Očekuju da njihova izabranica bude uvijek raspoložena za điđi miđi. Predigra je kratka, ali je izdržljiv. Uzbuđuje ga kad je žena u se*su podčinjena i kada vrišti.

Erogene zone: Opustit će se ako mu vrhovima prstiju i noktiju lagano prođete uzduž leđa. Idealan partner: Vaga, Strijelac, Vodolija

Djevica
Žene su ozbiljne, nenametljive, odmjerene, kako u životu tako i u điđi miđiju. Odbijaju ih nasrtljivi muškarci. Najprije analiziraju i tek kad partner pridobije njihovo povjerenje spremne su za erotski kontakt. Prije điđi miđija predlažu zajedničko tuširanje ili kupku. Opuštene su ako su zadovoljene njene potrebe za čistoćom.

Muškarci u znaku Djevice su promišljeni, nježni i obzirni. Nisu romantični tipovi, a udvaraju se jednostavno i proučavaju ponašanje žena prije nego im priđu. Pitaju žene šta žele i udovoljavaju im.

Erogene zone: Od poljubaca u predjelu struka će drhtati. Idealan partner: Bik, Škorpija, Jarac

Vaga
Žena rođena u ovom znaku je otmjena i profinjeno zavodljiva. S godinama postaje sve ženstvenija i sve više uživa u činu se*sa. Odbijaju je neuredni i agresivni muškarci. Želi dotjeranog i otmjenog partnera. Od điđi miđi pravi predstavu. Pojavit će se u izazovnom donjem vešu, čekajući reakciju muškarca. Zavodi laganim skidanjem. Odbit će muškarca koji je nasrtljiv.

Muškarac Vaga je šarmantan, zavodljiv i voli osvajati. Privlače ga otmjene i profinjene žene. Uživa u dugoj predigri i ne želi da ga se požuruje. Želi zadovoljiti partnericu i spreman je voditi ljubav cijelu noć dok je ne dovede do vrhunca. Voli otmjen ambijent.

Erogene zone: Uzbudit će ih kružni pokreti i dodir prstima po guzi. Idealan partner: Blizanci, Strijelac, Vodolija

Škorpija
Žene Škorpije su se*sepilne i pršte od erotskog naboja. Muškarce privlače hodom, osmjehom i pogledom. Energična je, slijedi instinkt tijela i srca. Najse*sepilnija je žena Zodijaka. Želi snažnog i izdržljivog muškarca. Djeluje rezervisano, ali u spavaćoj sobi nema predrasuda i ograničenja. U mladosti brzo postaje svjesna svoje se*sualnosti. Istražuje granice zadovoljstva.

Muškarac rođen u ovom znaku je strastven, nepredvidiv i muževan. Ljubomoran je i perverzan. Teško kontrolira se*sualnu energiju, a potrebna mu je izdržljiva žena spremna za iznenađenja i izazove. U zanosu grize i štipa.
Erogene zone: Najosjetljiviji dio su genitalije, a reagira i na lagan dodir. Idealan partner: Bik, Jarac, Ribe

Strijelac
Žene rođene u ovom znaku su otvorene, iskrene, druželjubive i imaju izraženi smisao za humor. Otvoreno razgovaraju o điđi miđiju i rado se upuštaju u uzbudljive erotske avanture. U mladosti eksperimentišu, a u zrelosti cijene kvalitetne odnose u kojima osim se*sa s partnerom njeguju i prijateljstvo. Uživaju u điđi miđiju na otvorenom, pod vedrim nebom. Potrebni su joj sloboda i kontakt s prirodom. Vole strastveno milovanje, poljupce u bokove i bedra, ali i u kosu.

Muški Strijelac je vedar i strepi od zbližavanja. Prvenstveno cijeni ličnu slobodu. Igra osvajanja i predigra uzbuđuju ga više od samog čina điđi miđija. Obožava erotske igrice, posebno obostranu masažu tijelo o tijelo.

Erogene zone: Poljupci po unutrašnjoj strani bedara bude plimu strasti. Idealan partner: Ovan, Lav, Vodolija

Jarac
Žena rođena u znaku Jarca je suzdržana i na prvi pogled hladna i distancirana. Ispod ledene površine krije se vulkan strasti koji se razbuktava s godinama. Punu se*sualnu zrelost dostiže u srednjim godinama. Tada je samopouzdana i nema strah od odbijanja. Muškarca koji pronikne u njenu se*sualnu prirodu očekuje pregršt zadovoljstva. Voli dugo vođenje ljubavi i potreban joj je izdržljiv muškarac. Nije za dugu predigru, već za vatreni kontakt.

Muškarci su ozbiljni, uspješni, vjerni i pružaju sigurnost. Privlače ga inteligentne žene od kojih očekuje više od điđi miđija. Želi pouzdanost i podršku. Posjeduje veliku erotsku energiju. Izdržljiv je, a trudit će se dok ne zadovolji partnericu.

Erogene zone: Masaža donjeg dijela leđa budi potisnutu erotsku vatru. Idealan partner: Bik, Djevica, Škorpion

Vodolija
Žena Vodolija je druželjubiva, otvorena, inteligentna i kreativna. Traži idealnog partnera i vezu, a u mladosti istražuje. U srednjim godinama je svjesnija svojih kvaliteta i điđi miđiju se prepušta s užitkom. Maštovita je i originalna, a eksperimentira u traženju zadovoljstva. Smatra da je muškarčev mozak glavni erotski organ. Sklona je šaputanjima na jastuku koja izluđuju partnera. Za nju nema tabu tema.

Muškarac je pasivan i očekuje da partnerica preuzme inicijativu. Žena ga najprije zanima kao osoba, a kasnije i erotski. Strpljivo osvaja i voli dugu predigru. Kad je uzbuđen, strasti izbacuje na maštovit način. Privlače ga egzotični erotski eksperimenti i iskustva.

Erogene zone: Osjetljivi su im listovi. Dodirujte ih jezikom, a oni će gubiti kontrolu. Idealan partner: Ovan, Blizanci, Vaga

Ribe
Žene rođene u znaku Ribe su ženstvene, senzualne, intuitivne i romantične. Na koketan način ističu ženske čari i privlače muškarce. Sanja o vječnoj ljubavi zbog koje se u mladosti lako razočara. Tek kad stekne iskustvo, može prepoznati onog pravog. U krevetu je podložna sugestijama. Lako prihvata prijedloge partnera za nove poze i neobična iskustva. Trudi se da udovolji partneru i smatra da u ljubavi ništa nije zabranjeno.

Muškarac je emotivan, nestabilan i strastven. Privlače ga promjene, zavođenje, a istovremeno teži emotivnoj stabilnosti. Sanjar je koji čita poeziju i poziva u šetnju pod mjesečinom. Kad se zaljubi postaje pokoran. Uzbuđuje ga fantazija o dominantnoj ženi gospodarici.

Erogene zone: Stopala Riba su osjetljiva. Mazite ih i ljubite, raspalit ćete im maštu. Idealan partner: Rak, Škorpija, Jarac (Naj portal)

Astrologija

DNEVNI ZA 19. SEPTEMBAR 2024: Blizanci brzaju, Djevici manji sukob, Vodolija se udaljava

Published

on

Pročitajte astro prognozu za četvrtak, 19. septembar/rujan 2024. godine:

OVAN
POSAO: Ako se maksimalno posvetite poslu uspjet ćete da ostvarite svoje planove na ovom polju.
LJUBAV: Očekuje vas dobra atmosfera sa voljenom osobom koja vam pruža podršku i utjehu onda kada vam je to potrebno.
ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima.

BIK
POSAO: Možete da očekujete da ćete uskoro dobiti neke nove informacije koje će vam biti od značaja za posao.
LJUBAV: Partner vam je posvećen i lijepo vam je kada ste zajedno. Zadovoljni ste odnosom koji ste uspjeli da ostvarite.
ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlijezdi.

BLIZANCI
POSAO: Nemojte da brzate sa pokretanjem novih poslova jer vam trenutni period nije povoljan za promjene.
LJUBAV: Moguće je da ćete biti donekle nesigurni po pitanju svojih emocija prema partneru i da će vam odnos biti promjenjiv.
ZDRAVLJE: Odmarajte što više.

RAK
POSAO: Ostajete uporni pri svojoj odluci da ostvarite poslovni uspjeh. Zadovoljni ste kako je sve krenulo.
LJUBAV: Moguće je novo poznanstvo koje će biti od velikog značaja za vaš ljubavni život.
ZDRAVLJE: Imate višak energije!

LAV
POSAO: Nije vam naglašena pretjerano dobra atmosfera na poslovnom polju pa zbog toga izbjegavate direktan kontakt sa okruženjem.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je na neki način udaljena od vas. Moguća je veza na daljinu.
ZDRAVLJE: Moguć je nedostatak željeza.

DJEVICA
POSAO: Manji sukob sa kolegama može da vas navede da shvatite da ne možete baš uvijek na sve da se oslonite.
LJUBAV: Veoma ste harizmatični i dopadljivi. Lako sklapate nova poznanstva na ljubavnom planu.
ZDRAVLJE: Pomalo ste ukočeni.

VAGA
POSAO: Povoljan je dan za poslovne promjene i preokrete koji su vam potrebni kako bi kasnije napredovali.
LJUBAV: Sada se nalazite u periodu koji vam na ljubavnom polju može donijeti neku pometnju u odnosu sa partnerom.
ZDRAVLJE: Smanjite alkohol.

ŠKORPIJA
POSAO: Solidna situacija vas očekuje. Poslovi vam idu stabilnim tokom i vi ste generalno zadovoljni.
LJUBAV: Iako partner pokazuje da vam je vjeran i posvećen vi i dalje na neki način sumnjate u njega.
ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim stanjima.

STRIJELAC
POSAO: Pred vama je period u kojem možete da imate manje poslovne dileme. Niste sigurni na koji način treba da se postavite.
LJUBAV: Povoljan je dan za ljubav, početak nove veze kao i za lijepe promjene na ovom planu.
ZDRAVLJE: Bolovi u donjem dijelu leđa.

JARAC
POSAO: Imate pred sobom mnogo obaveza i posla kojima treba maksimalno da se posvetite kako bi bili uspješni.
LJUBAV: Možete da se nadate da će partner pokazati da vas iskreno voli i da vam je posvećen.
ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta.

VODOLIJA
POSAO: Očekuje vas faza u kojoj možete da budete spremni na veće poslovne promjene.
LJUBAV: Moguće je da imate česte nesuglasice u braku i da se sve više i više udaljavate od partnera.
ZDRAVLJE: Manji pad energije.

RIBE
POSAO: Možete da očekujete da ćete imati nove poslovne ponude koje će vam biti od velikog značaja.
LJUBAV: Vašem partneru se budi potreba za tim da vaša veza napreduje. Vas dvoje kao par možete da budete jako uspješni.
ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending