Pratite nas

Zanimljivosti

Konačno su mu ga vratili među noge: ŠEST GODINA JE IMAO ĆUNU NA RUCI, ŽENE SU GUBILE SVIJEST KAD BI MU GA VIDJELE

Published

on

Možete li zamisliti šest godina svog života s penisom koji vam se ljulja na ruci? Bila je to noćna mora, ali sada je prošla”, rekao je Malcolm. Njegov penis napravljen je od mesa njegove ruke, a to će mu omogućiti da osjeća podražaje iz okoline

Malcolm MacDonald (47) iz Thetforda u Norfolku konačno je dobio nazad svoj penis koji mu je otpao u toaletu. Naime, on mu je nakon te tragedije bio pričvršćen za ruku šest godina, piše The Sun.

Malcolm je kazao da je njegova noćna mora napokon završila kada su mu ga ljekari vratili u međunožje.

“Operacija je trajala devet sati. Prva stvar koju sam nakon nje napravio, bila je da sam pogledao prema dolje i pomislio: ‘Ovoga puta su to dobro napravili. Opet se osjećam kao pravi muškarac”, rekao je.

Malcolmu je zbog teške infekcije krvi 2010. godine jednog kobnog dana otpao penis. Profesor David Ralph u bolnici University College u Londonu tada mu je napravio novi koji mu je trebao biti pričvršćen na međunožje 2015. godine, ali zbog nedostatka kisika u krvi privremeno mu je stavljen na ruku.

Nakon toga iz bolnice su još par puta odgodili operaciju presađivanja penisa, a onda je stigla i pandemija koronavirusa. Malcolmov život sve je to okrenulo naglavačke.

Bilo je I komišni situacija. Tako je jedna starija gospođa Malcolma je zamolila da joj dohvati nešto s gornje police u trgovini. On je bio ljubazan, ali u tom trenutku njegova ćuna je ispala iz rukava i ukazao se pored njene glave. Gospođa je pala u nesvjest.

“To je nešto što trebate prepričati unucima. Zar ne?”, istaknuo je Malcolm u dokumentarcu koji se emitira na Channelu 4.

Malcolmov penis napravljen je od mesa njegove ruke, a to će mu omogućiti da osjeća podražaje iz okoline. On će u skrotumu imati pumpicu kako bi penis mogao napuniti fiziološkom otopinom kada želi imati se*s.

“Ovo bi mogla biti prekretnica u mom životu. Moja sreća do sada nije bila previše dobra, ali sad će se sve to promijeniti. Možete li zamisliti šest godina svog života s penisom koji vam se ljulja na ruci? Bila je to noćna mora, ali sada je prošla”, rekao je Malcolm. (Naj poral)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending