Pratite nas

Zanimljivosti

Obračun u metrou: DOK SU SE NJEGOVA LJUBAVNICA I SUPRUGA TUKLE, ON POBJEGAO (Video)

Published

on

Društvenim mrežama kruži snimak žene iz Lime, koja je vozeći se metroom, zatekla supruga sa ljubavnicom.

Sudeći po informacijama i objavama na TikToku, incident se desio između stanice Kaha de Agua i Grau, kada su se dvije žene borile i čupale za kosu, dok su ostali putnici pokušali da ih razdvoje.

“Ušao sam u metro, a žena je već sjedila unutra. Na slijedećoj stanici ušao je njen muž vjerovatno sa ljubavnicom, a toliko su bili “karamelizovani” da ženu nisu ni primijijetili. Zakonita supruga je napravila scenu i napala ljubavnicu svog muža, nakon čega je izbio haos – navodi se na TikTok profilu.

Putnici su čak u jednom trenutku počeli da brane napadnutu ženu, jer su najpre mislili da je ona nevina i da je iz čista mira napadnuta.

Kada ju je žena optužila da petlja sa njenim mužem, tu su već svi shvatili šta se dešava.

“Ona je k*rva, platiće za sve suze koje će moja djeca isplakati – uzvikivala je žena, dok su pojedini putnici u tom trenutku stali na stranu prevarene supruge.

Zanimljivo, dok su se njih dvije tukle, muž je pobjegao na donju stranu vagona, navode mediji. (Naj portal)

Zanimljivosti

Nakon šokantnog otkrića: MOAMER KASUMOVIĆ ZABRANIO KOMENTARE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Published

on

Nakon šokantnog otkrića: MOAMER KASUMOVIĆ ZABRANIO KOMENTARE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Glumac Moamer Kasumović osuđen je za bludničenje nad maloljetnikom, otkriveno je prije nekoliko dana.

Naime, nakon predstave Beogradskog narodnog pozorišta “Tiho, tiše”, koja je izvedena u sklopu 6. Sarajevo Festa 16. septembra, u Narodnom pozorištu Sarajevo, upriličen je razgovor o predstavi koja govori o vršnjačkom nasilju.

Da li je tema nasilja ili nešto drugo iniciralo mladića iz publike da ustane i onim što je izjavio skrene pažnju i nadasve zgranutost prisutnih, teško je reći.

Kako su potvrdili prisutni, mladi čovjek je ustao i kazao: “Molim vas, želim nešto da kažem!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Moamer Kasumović (@moamer_kasumovic)

Iz rečenica se dalo zaključiti da je bio žrtva pedofilije kada je imao 14 godina. A da je počinilac poznati glumac. Iz publike su ga pitali o kome se tačno radi, na šta je mladić odgovorio – Moameru Kasumoviću (43).

Mladić je u svojoj potresnoj ispovijesti u Narodnom pozorištu kazao da je cijeli slučaj imao i sudski epilog i da za to postoji sudska presuda. Glumac je osuđen za bludničenje nad maloljetnikom na kaznu zatvora od godinu dana, no svoju slobodu je platio 36.500 KM!?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Moamer Kasumović (@moamer_kasumovic)

I dok sve njegove bliske kolege s kojima je godinama radio, osuđuju Moamera zbog ovog čina, glumac se nijednom nije oglasio.

No, jedino što je učinio je da je zabranio komentare na društvenim mrežama.

(Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending