Pratite nas

Zanimljivosti

VIC: Varao ljekar ženu sa medicinskom sestrom

Published

on

U Americi, oženjeni ljekar je imao vezu sa svojom medicinskom sestrom, koja je bila porijeklom Italijanka. Uskoro mu je ta medicinska sestra povjerila da je trudna.

Da to ne sazna njegova žena, ljekar je sestri predložio, da otputuje rođacima u Italiju i tamo rodi dijete. Pri odlasku joj je dao veliku sumu novaca i rekao:

“Kad se naše dijete rodi, ja ću brinuti za njegovo izdržavanje.

“Kako ću te obavijestiti da je dijete rođeno?” – upitala je medicinska sestra.

“Pošalji mi razglednicu i napiši samo ‘ŠPAGETI’.”

Medicinska sestra je uzela novac i uputila se u Italiju. Poslije sedam mjeseci, doktora je u ordinaciju pozvala njegova žena i rekla mu:

“Dragi, iz Evrope si dobio razglednicu s čudnim sadržajem kojeg uopšte ne razumijem.”

Doktor joj je odgovorio: “Čekaj da se vratim kući i sve ću ti objasniti.”

Doktor se vratio naveče kući, pročitao razglednicu i pao pokošen infarktom.

Žena odmah pozove hitnu pomoć.

Kad je stigla hitna pomoć, doktora su stavili na nosila da ga voze u bolnicu, a jedan od bolničara upita šta je uzrok srčanog udara.

Žena podigne sa poda razglednicu i glasno pročita:

“ŠPAGETI, ŠPAGETI, ŠPAGETI, ŠPAGETI: dva puta s kobasicom i mesnim kuglicama, a dva puta bez! (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO

VIC: Kad je Kristijan Golubović dobio posao u pošti

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending