Pratite nas

Poznati

Neda Ukraden objavila fotku s Matom Bulićem: GDJE SI NEDO, TVOJU TI MINUTU

Published

on

Što ćes bolje: sunce, more, susret s dragim prijateljima – napisala je Neda Ukraden na Facebooku objavivši nekoliko fotografija iz Brela, među kojima i onu s Matom Bulićem.

Fotografija s Kraljem hrvatske dijaspore za kratko vrijemeje prikupila više od hiljadu lajkova i brojne pozitivne komentare. Svi Nedi i Mati žele puno zdravlja i uspjeha.

“Nadam se da ste i zapjevali” – jedan je od komentara.

Njih dvoje su nekada sjajno sarađivali dok je Neda živjela u Sarajevu, a Mate snimao prve ploče za sarajevske dikografske kuće i arhiv Radio Sarajeva. I prisjetili su se prvog Matinog hita “Šuti Đurđa, tvoju ti minutu”. Kada su se sreli u Blatnici Mate je Nedi kazao:

“Di si Nedo, tvoju ti minute….”

Inače, Mate Bulić sljedećih pola godine će živjeti na relaciji Brela – Heregovina (Blatnica) kako bi se nastavio oporavljati i vraćati snagu u prirodi i uz morski zrak nakon što je pobijedio koronavirus.

A Neda Ukraden je imala komercijalnu tezgu. I naravno, svaku priliku koristi da se reklamira sa estradnim svijetom iz svih krajeva bivše Jugoslavije. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending