Pratite nas

Poznati

Priča o prvom erotskom narodnjaku: MALI MRAV U NJEDRIMA NEST’O, MORAM DA GA NAĐEM DA MJENJAMO MJESTO

Published

on

Bilo je to 1982. godine, kada je mršavi, ali muzički talentovan Tomislav Čolović snimio sada antologijsku pjesmu “Mali marv u njedrima nesto”. Njeni autori su Ruždija Krupa i Predrag Negovanović.

“Mali mrav” sam u stvari ja. Taj sićušni stvor je moj sinonim, zaštitnik svih malih ljudi ovog svijeta. Dobijao sam ponude da ga snimim na engleskom, bugarskom, rumunskom, albanskom, slovenačkom, makedonskom jeziku. Mene mrzilo da lomim jezik (“Litl ent”, “Bubreci vogelj”, “Mika furnjika”, “Majhna, majhna”), i tako mi propade međunarodna karijera – pričao je Toma Čolović za života.

“Mali mrav” je tih godina smetao nekim muzičkim stručnjacima, pa je Čolović skidan s programa, proglašavan šund pjevačem. Vremenom je pjesma pobijedila sve te kritičare, jer je publika prihvatila, te je “Mali mrav” postao mega hit, koji su u različitim verijama snimali i snimaju mnogi pjevači. Čak je i legendarni pjevač gradskih pjesama i romansi Dušan Dančuo snimio “Malog mrava”. Duško Radović je rekao da je “Mali mrav” najlepša erotska pesma koju je čuo. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending