Pratite nas

Poznati

Asim Bajrić ne dozvoljava “Ćerku” Sadiku Hasanoviću: JA SAM TO SKUPO PLATIO, A ONI SE PRAVE MANGUPI

Published

on

Mlađani i perspektivni Sadik Hasanović koji se prošle godine našao u medijskom linču u susjednoj Srbiji zbog fotografije s komandatnom Naserom Orićem, daleko od očiju javnosi došao je u sukob I sa popularnim ASimom Bajrićem. Razlog njegov cover I video za Bajrićev veliki hit “Ćerka”..

“Ja zaista nemam nikakvih problema sa tim, i ja sam nekada počinjao i trebala mi je nečija pomoć. Samo kada me obavijeste da će snimati i da na osnovu te pjesme neće uraditi videospot. Naime, prošle godine Sadik Hasanović i Sandžak tapani su snimili cover „Ćerke“ i zaista nisam imao nikakav problem sa tim. Ali, kada sam vidio da je urađen i video, e onda sam reagovao i rekao da to mora da se skloni sa Youtube. Ja sam tu pjesmu platio, snimanje, studio i želim sada da snimim i video, a koji bi bio kao jedna priča, kao jedan manji film. Jedno vrijeme nisu reagovali, ali kasnije je uklonjeno.- otkriva Bajrić. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending