Pratite nas

Poznati

Šako Polumenta o narkomaniji na estradi: 80 POSTO NAŠE PUBLIKE SE DROGIRA

Published

on

Još u vrijeme Sinana Saklića, Miće Vukašinovića, Tife… se pričalo o narkomaniji na estradi. Pričalo se da bijelo ponekad šrknu Šerif Konjević, Selma Bajrami, Ana Nikolić, Vesna Zmijanac, a za Acu Lukasa i Darka Lazića znaju i ptice na grani.

“Svako ima pravo da živi kako hoće i ispašće da pljujem kolege, ali što je tužno to sa drogom kada 80 odsto publike koja ih sluša to isto radi? Ne mogu da vjerujem kakav je to život, što kolege neurednije žive, to su bolji, što se više drogiraju, to su veći idoli.

Sve neke kurve i starlete pjevaju! Acu Lukasa i Darka Lazića, ali svako malo pišu o njihovim porocima. Šta se koga tiče šta oni rade, njih publika voli. Lično mislim da to što oni rade je poniženje njihovih tijela i duša. Ali, šta me briga, sve to rade sebi, ne meni. Moja droga je điđi miđi – kaže Šako Polumenta, za kojeg se pričalo da i on voli bijelo, ali u granicama.

Ali, kada to pređe u nešto ozbiljnije, kako je bilo kod njegove familije Dade Polumente, onda ne bira sredstva da to zaustavi. On nije birao metode, niti je žalio finansije da Dadu skinu sa droge. I uspjeli su. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending