Pratite nas

Poznati

Nepoznati detalji iz života Vide Pavlović: OLIVERU MARKOVIĆ JE USVOJILA, DAROVALA JOJ JE I PRSTEN

Published

on

Iza neponovljive Vide Pavlović ostali su veliki hitovi. Rijetko ko uspijeva da uspješno prenese emociju dok pjeva njene pjesme. Dijelom to uspijevaju Snežana Đuirišić, Amela Zuković, te Olivera Marković, koja se prije dvadesetak godina pojavila u prvom serijalu “Zvezde Granda”.

Kako nije imala svoje djece, za života Vida je mlađanu Oliveru gledala kao svoje dijete. Majčinski je voljela, a Olivera je bila njena mjezimica i jedna je od rijetkih koja se sa njom družila i bila uz nju do samog kraja.

“Vida je bila najbolja duša, najbolji čovjek, veliki šmeker i najveći pjevač svih vremena. Mnogo me je voljela, dosta smo vremena provodile zajedno – kazuje Olivera i dodaje da joj svaka godišnjica smrti kraljice romske muzike teško pada.

Pokazala je i prsten koji joj je Vida poklonila u znak ljubavi i prijateljstva. Poslušajte kao Olivera pjeva Vidinu pjesmu “Tužna majka”. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending