Pratite nas

Poznati

Sa 15 godina je već abortirala: ZLATA PETROVIĆ JE DO PUNOLJETSTVA IMALA TRI BRAKA IZA SEBE

Published

on

Zlatu Petrović publika voli decenijama. Njeni hitovi su dobro poznati, ali o njemom privatnom životu rijetko je pričala. A roman bi se mogao napisati… Ima najmanje pet legalnih vjenčanja i isto toliko razvoda. One vanbračne veze ne broji…

Prvi put se udala sa 14 godina, i to za čovjeka kog nije volela. Čim je završila osmi razred, majka i očuh su joj našli muža. FOTO: R.RISTIĆ / RAS SRBIJA

“Kod nas ženska deca ne nastavljaju školovanje. Ili se udaju ili ostaju u kući da rade. U moje vrijeme su bogataši birali vrijedne djevojke. Kada su roditelji tog mladića vidjeli da čistim, perem, radim, izabrali su me da budem žena njihovom sinu. Mene niko ništa nije pitao! Ali nisam se protivila, znala sam da tako mora. Plakala sam tri mjeseca iako je moj muž, kom ne želim da pominjem ime, bio nevjerovatno lijep i dobar dečko – ispričala je jednom prilikom pjevačica.

Kada je odlučila da se razvede i da počne da pjeva imala je 16 godina i bila trudna, ali shvatila je da ne želi da rodi njegovo dijete.

“Bila sam u četvrtom mjesecu, stomak je već počeo da mi raste. Nisam željela da rodim to dijete. Ali niko nije htio da mi uradi kiretažu zbog toga što je dijete već bilo živo u mom stomaku. Jedva sam našla doktora u Ljigu koji je pristao da mi to uradi bez bojazni da će ga uhapsiti, pošto je to bilo nezakonito. Nisam razmišljala da li ću se kajati jer mi je samo bilo u glavi da se riješim djeteta i skinem teret sa grbače. Naživo su me sekli kad su mi radili kiretažu, a ja sam sa tog stola uveče otišla da pjevam!

Pjevačica je zatim imala još jedan brak, koji je kratko trajao, a kada je postala punoljetna već je bila u trećem braku, sa kolegom Hasanom Dudićem sa kojim ima sina.Nakon razvoda od Hasana udala se za voditelja Zorana Pejića Peju, sa kojim je dobila sina Jovana, ali i taj brak završen je razvodom. Sa Sašom Popovićem nije imala bračni papir…. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending