Pratite nas

Poznati

Ovo je Nemanja Perović, reper koji je za otkup djevojke tražio 3.000 eura: JA SAM ĐAVO KOJI DOLAZI PO SVOJE

Published

on

Balkanska javnost je ovih dana šokirana postupkom člana jedne rep grupe iz Leskovca, čiji je identitet nije javno saopštavam. Ipak, saznali smo o kome se radi; riječ je o 27-godišnjem Nemanji Peroviću,članu rep grupe “Kraljevski rad”.

Dosad su objavili nekoliko spotova koji nisu prošli baš najbolje. Za šta su mu trebale pare koje je pokušao da iznudi, da li za novi spot ili neke dugove, pokazaće istraga koja je u toku.

Interesantno je da u pjesmama, koje je objavio, Nemanja pjeva o skupim automobilima, lakim djevojkama i opasnom životu. U jednoj od njih kroz stihove je nagovijestio da je spreman da uradi nešto slično.

„Ona hoće da se vrati, ja kažem da mi plati… Ja sam đavo koji dolazi po svoje, ja nemam vremena čak ni za ljude moje. Gledam samo sebe i pratim sjajne zvezde“ , stihovi su u jednoj pjesmi na Jutjubu.

U potrazi za novcem Nemanja je odlučio da zavodi mlade i bogate djevojke. Tako je polovinom marta ove godine u svoju vikendicu u selu Mala Grabovnica odveo djevojku koju je poznavao jedva desetak dana. Mala se zaljubila u njega! . Tamo ju je skoro dva dana tukao i prijetio joj smrću ukoliko ne dobije novac.Tražio je 3.000 eura.

Slučajno ili namjerno, Nemanja je počinio zločin sličan onom za koji je bio optužen i američki reper Sulja Boj. Njega je djevojka 2016. tužila da ju je pretukao, oteo i kablovima vezao za stolicu u njegovoj garaži u Los Anđelesu. Kada se poslije šest sati oslobodila, otišla je u bolnicu, gdje su joj konstatovali tri naprsla rebra i potres mozga.

Sulja je poznat i kao reper s najglupljom tetovažom – logom modne kuće „Guči“ na čelu! (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending