Pratite nas

Zdravlje i ljepota

SALO SA STOMAKA: Uz ovaj napitak odlazi kao rukom odnešeno (Recept)

Published

on

Ukoliko već niste započeli detoksikaciju, ne brinite, za dobre odluke uvijek je pravo vrijeme. Sada već čuvena „Sassi” voda postala je sa dobrim razlogom hit u svijetu.

Tvorac ovog čudotvornog napitka je Sintija Sas, a koja tvrdi da već nakon četiri dana konzumacije možete primijetiti rezultate i izgubiti kilograme i centimetre.
Pored toga što je izuzetno prijatnog ukusa, ova aromatična voda će vas momentalno osvhežiti i svojim ukusom vam približiti ljeto.

Za „Sassi” vodi biće vam potrebni slijedeći sastojci: – 8 čaša vode, manji korijen svježeg đumbira, 8 listića nane, 1 krastavac,1 limun

Sve sastojke oljuštite i isijecite, nemojte cijediti i pomiješajte sa vodom. Napitak pripremajte uveče, a konzumirajte narednog dana.

„Sassi” voda je odličan saveznik u borbi protiv viška kilograma. Ipak, kao i sa svakom dijetom, trebalo bi napraviti pauzu s vremena na vrijeme ili jednostavno napraviti drugu kombinaciju, po svom ukusu.

Slušajte svoj organizam i kako on reaguje na određene namirnice. Ako vam ne prija đumbir, zamijenite ga ljutom papričicom. Napravite svoju kombinaciju, umjesto limuna možete koristiti i grejp ili dodati malo anisa, ili nekog drugog začina koji je po vašem ukusu.

Sastojke iz ovog napitka možete začiniti bijelim lukom i maslinovim uljem i pojesti kao večeru. (Naj portal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending