Pratite nas

Poznati

Boban i Kristina su najbolji i najemotivniji muzički spoj: “TAPIJA” JE VIŠE OD PJESME (VIDEO)

Published

on

Kao što je nedavno obećao, Boban Rajović obradovao je publiku novom pjesmom, koja je već na prvo slušanje pokupila sve simpatije publike. Radi se o duetu pod nazivom “Tapija” sa Kristinom Ivanović iz okoline Orašja, slijepom pjevačicom sa kojom je uspešno sarađivao i ranijih godina.

Njihovo poznanstvo traje već15 godina, a sve je počelo kada je Boban čuo Kristinu u jednom takmičenju i ostao oduševljen. Da nije sve ostalo na lijepim riječima, dokaz je i njihov prvi duet, pjesma “Teci mi kroz vene” koja je postala veliki hit. Nakon toga usledila je numera “Generacijo”, a sada je došlo vrijeme za “Tapiju”.

“Ponosan sam ja na ovu saradnju I stalno ponavljam da je u cijeloj priči nisam pomogao samo Kristini, nego je i ona pomogla meni. Sa njom sam shavtio da jaki ljudi sve pobjeđuju i na kraju izađu kao junaci – kaže Boban

“Ja možda ne vidim, nemam vid, ali vidim odavde… Iz srca se najbolje vidi – kazala je ova talentovana pjevačica. .

Za samo nekoliko sati od objavljivanja, ova pjesma doživjela je pravi bum i ušla u muzički trending, uz veliki broj komplimenata.
“Bravo veličino”, “Najbolji spoj na Balkanu”, “Na ovo se čekalo, veliki hit”, “Čovjek ima više hitova, nego neki pesama”. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending