Pratite nas

Poznati

Rijetki su s kojima Čola ne priča: LOKICI NIJE OPROSTIO JEDAN KOMENTAR PRIJE 40 GODINA

Published

on

Leposava Stefanović, poznatija kao Lokica, je legendarna balerina, pedagog baleta, profesor baleta, koreograf, fitnes instruktor i arhitekta, a njena plesna grupa “Lokice” bila je izuzetno popularna sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog vijeka.

“Lokice” su nastupale u televizijskom serijalu “7 plus 7” i bile su prateća grupa jednoj od najvećih zvijezda na Balkanu Zdravku Čoliću.

Lokicu i Čolu pored poslovne saradnje vezivalo je prijateljstvo, a ona je čak u nekoliko navrata navodila da ga gleda kao brata. Međutim, samo jedna rečenica prekinula je dugogodišnju saradnju i druženje. Naime, Čola se uvrijedio kada je Lokica rekla da nije talentovan za igru. Kada se vratio iz vojske, prestao je da priča sa njom, a ona je u više navrata istakla koliko joj je žao zbog toga.

“Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Morala sam to da kažem jer je Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talenat za igru, a vježbanjem smo napravili rezultat. Naučio je da igra. Voljela bih da se pomirimo zbog njegovih kćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta — rekla je Lokica medijima svojevremeno. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending