Pratite nas

Zdravlje i ljepota

AKO VAS MUČE BOLOVI U KIČMI: Isprobajte japansku tehniku spavanja

Published

on

Ako vam se često događa da se budite bez energije i sa bolom u leđima, to je najčešće zbog lošeg položaja u kojem spavate. Ljekari se slažu da način na koji utonemo u san može da doprinese ojsećaju s kakvim ćete se probuditi narednog jutra – puni energije ili sa bolovima.

Dakle, odaberite najbolji položaj za spavanje, a mnogi preporučuju japansku metodu, kojom ćete preporoditi cijelo tijelo i osjetiti veliko olakšanje.
Kad spavamo u nepravilnom položaju, stavramo pritisak na vrat i kičmeni stub, što kao rezultira bolovima u toku narednog dana.

Spavanje na previše tvrdim podlogama, iako se vjerovalo da je dobro, zapravo ne može trajno da ukloni bol, pokazalo je istraživanja. Idealno bi bilo da dušek bude srednje čvrstine.

Jastuk ne bi smio da ima visinu veću od 12 centimetara, a najbolje bi bilo da spavate samo na dušeku. Takođe, spavanje u fetus položaju, kao i spavanje na stomaku najviše utiče na stvaranje bolova u kučmi.

Japanska tehnika podrazumijeva spavanje na leđima ili na boku. Ako izaberete spavanje na leđima, onda stavite jastuk ispod koljena, na taj način postiže se prirodan položaj kičme i izbjegava bol. (Naj portal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending