Pratite nas

Poznati

Najgori tračevi o Lepi Lukić: NAJTUŽNIJE JE BILO KADA SU OBJAVILI DA SAM HANKU POČUPALA ZA KOSU

Published

on

U višedecenijskoj karijeri Lepa Lukić je imala buran život, dočekivala i ispraćala zvijezde i zvijezdice.

Imala je i buran ljubavni život, a privatno je bila i ostala lafica. Bila je i ostala veliki estradni mangup, te česta tema medijskih natpisa. Jedno vrijeme je to teško podnosila, a onda je na njih oguglala.

“Nema šta nisu izmišljali o meni. Te posvađala sam se sa Zoricom Brunclik, počupala za kosu sa Hankom Paldum, ošamarila me Usnija Redžepova, svake godine se potajno udajem i razvodim sa dve decenije mlađim muškarcima, tri puta sam na kockanju izgubila stan i mnogo toga još. Iznerviram se, a ljudi me smiruju:
“Ćuti, pa to je dobro za posao”. I ja ćutim. Zaista ne mogu da izdvojim koji je najgori, jer svi su podjednako degutantni – kaže Lepa Lukić, kojoj tračevi nisu bili potrebni za reklamu, ali je nisu štedili.

Ipak, trač o čupanju kose Hanki paldum je doveo do suza.

“Ja sam Hanku voljela od početka njene karijere. I znala sam da će biti dobar pjevač, jer dobro pjeva. Samo smo jednom imale neku vrsu rasprace I to jednoj TV emisiji. Zasmetalo mi je kada je Hanka pričala kako jaše na bijelom konju, a ja joj na to dobacila: “Bježi Hanko, ja pobjegla sa sela od konja, a ti sanjaš konje…”. Ona mi nije zamjerila zbog toga, ali jesu jedno vrijeme zbijali šale na račun tog intervjua – kaže Lepa. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending