Pratite nas

Poznati

Valjda će zbog Ivane reći zbogom kocki: KOKE SE PONOVO OŽENIO

Published

on

Daleko od očiju javnosti, u prisustvu najbližih prijatelja poznati folk pjevač Semir Cerić Koke još jednom je izrekao sudbonosno DA.

Vjenčanje je obavljeno u resoranu na Baščaršiji, a kumovi su bili Kemal Malkić, uspješni biznismen i vlasnik kompanije Azel France te Senade Hodžić, dugogodišnja prijateljica sretnog para.

Koke i Ivana Prka već duže vrijeme žive zajedno, prošli su sve izazove, shvatili da su rođeni jedno za drugo, pa su odlučili da svoju vezu krunišu brakom. To što je Koke nešto stariji, nevjesti ne smeta. Vezuiju ih i djeca.

Kao i sve zaljubljene žene Ivana se ponajviše pribojava Koketovog poroka – odlaska u kockarnice, u kojima je znao i dobijati, ali i gubiti. Navodno, zakleo joj se da će bataliti ovaj porok, te da je neće dovoditi u situacije kroz kakve je prolazila njegova prethodna supruga Željka, koja je mlada preminula. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending