Pratite nas

Poznati

Nije imala puno muškaraca: PRIJE TONIJA, SPAVALA SAM SAMO SA JOŠ TROJICOM

Published

on

Dragana Mirković kaže da joj je suprug Toni Bijelić četvrti i posljednji muškarac sa kojim je spavala. Pjevačica objašnjava da nije imala mnogo partnera zato što se bojala da neko za nju ne pomisli da je laka žena..

“Toni mi je bio četvrti momak. Ne mogu da lažem da sam imala desetoricu, kada nisam – kaže folk pjevačica i nastavlja:

“Nisam željela da ljudi pričaju “sad je sa ovim, pa je sada sa onim”… Bilo me je sramota šta će narod reći i možda me je to sputavalo da u životu imam više partnera – otkriva slavno “luče iz Kasidola”. (Naj portal)

Poznati

Sve je spremno za koncert Nene Murića: NAJ PORTAL U BEKSTEJDŽU

Published

on

Neno Murić večeras održava svoj solistički koncert u Domu Mladih, a publiku je oduševila vijest da je specijalna gošća Jelena Tomašević. Mnoge je pozitivno iznenadio ovaj izbor gostiju, te vjerujemo da će provod biti odličan.

Inače, u bekstejdžu je Bh. dizajner Milan Senić, koji se pobrinuo sa stajling Nene Murića, ali i zanimljovo je i to da se Milan nakon sedam godina sreo sa Jelenom, obzirom da su se upoznali 2016. godine kada je Ivan Bosiljčić snimao film isto tako u Domu Mladih.

 

Neno je pripremio odličan repertoar za publiku, tako da će prisutni moći uživati u numerama poput: ” Stope da ti ljubim”, “Ljubiš mi se”, “Milimetar”,”Baška ti”,” Na tvojoj strani” i mnogim drugim.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending