Pratite nas

Poznati

Ispravka vijesti: BRENA NE GRADI SKIJALIŠTE I HOTEL NA TREBEVIĆU

Published

on

Poput mnogih medija i mi smo objavili vijest da Lepa Brena planira gradnju skijališta i hotela u Istočnom Sarajevu. O ovome se u kuloarima pričalo godinama, još dok je Brena preko Emira Hadžihafizbegovića ulazila u “glavni grad” BiH.

Iskreno smo povjerovali u medijske napise, pa smo 17. januara 2022. godine, uz jednu našu fotografiju Brene snimljene na Jahorini, kada je uživala u vikendici Gorana Bregovića, objavili tekst pod naslovom “Breno, evo ti ga evo, pa sa Trebevića skijaj u Sarajevo: SLAVNA PJEVAČICA GRADI SKIJALIŠTE I HOTEL NA TREBEVIĆU?”

Upitnik na kraju naslova ostavio je određenu dozu naše sumnje, jer sa Brenomn se nikada nije načisto. Ona uvijek jednom šije, a stotinu puta mjeri! I “poteška je na parama! A pouzdano znamo da se raspitivala o kupovini nekretnina na Jahorini. Nije joj odgovaralo što su isparcelisani placevi na koje je bila bacila oko još prije pet godina.

Bilo kako bilo, vijest nije tačna!

Bar tako je ustvrdila Lepa Brena medijima, pa i portalu “Raskrinkavanje.ba”, koji je naš tekst ocijenio kao prenošenje lažnih vijesti.

Brenino “Nije tačno” je istina koju moramo poštovati! Naš tekst je izmijenjen nakon analize Raskrinkavanja zbog činjenice da je Lepa Brena negirala investiranje u skijašku stazu i hotel.

Na ovaj, ali i ostale napise Brena je portalu “Raskrinkavanje.ba” dala dole navedeni odgovor.

 

 

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending