Pratite nas

Zanimljivosti

Mitar Mirić stan izdavao za kupleraj: JA MISLIO ONE STUDENTICE, DOBRO SU MI PLAĆALI

Published

on

Popularni Mitar Mirić ni kriv ni dužan morao je dokazivati po beogradskim sudovima da nije imao nikakvog kontata sa prostitutkama koje su uhapšene njegovom stanu.

On je stan kupio prije dvadesetak godina. Namijenio ga je za kćerku, ali ga je izdavao dok je ona bila još mlada i dok je živjela kod njega.

“Vidio sam ja te djevojke. Mislio sam da su studentice, a da njihov kolega u njihovo ime dogovara samnom cijenu i uslove. Vrlo brzo smo se sve dogovorili, vrlo su uredno plaćali i kiriju i režije. Tek sam u policiji saznao da je tamo bio kupleraj – požalio se Mirić.

Na njegovim vratima nije pisala table Mirić, nego je špijunka bila obilježena mikrofonom. To je bio znak mušterijama da lakše i neprimijećeno uđu u Mitrov stan.
Inače, kućni kupleraji i prodaja ljubavi po stanovima masovno su prisutni u svim većim gradovima na Balkanu. Beograd je, čini se, otišao najdalje…

U pitanju su mlade žene uzrasta između 18 i 40 godina, koje su u Beograd stigle na različite načine. Žive bez dokumenata, jer sui m makroi oduzele isprave. Uglavnom su to djevojke Kine, Malezije i Brazila, i to iz siromašnih krajeva, gdje ih je oskudica natjerala da se bave prostitucijom.

Ove žene „posluju“ u strogom centru grada, u iznajmljenim stanovima. Pošto ne znaju ni engleski ni srpski jezik, a i nemaju baš pravo glasa u tom biznis lancu, stanove im nalaze menaddžeri, odnosno makroi. Mušterije im dolaze na sat vremena, ili pola sata ili više sati.

Upravo na tom, tako obeleženom mestu često se, kaže, dve mušterije i sretnu, jer jedna dolazi dok druga odlazi.

“One rade non-stop. Razlog je što im makroi tako bukiraju vrijeme da nemaju pauzu – ispričala je jedna djevojka koja se uspjela izvući iz ovog svijeta, te dodala i ovo:

“Postoji pravi katalog do kojeg može da se dođe preko interneta. Tu su slike dkevojaka i mušterija odredi koju želi, a onda šalje poruku na određen broj telefona. Navodno to je ta djevojka, a u stvari je u pitanju makro. Oni se dopisuju uvijek na engleskom jeziku i tu se dogovore o cijeni, vremenu, mjestu… (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending