Pratite nas

Poznati

Opružila jezik, pa dobila po nosu: ZAŠTO JE DUŠKO BAŠ NA BOŽIĆ PRVO PLJUNUO, PA ONDA OŠAMARIO JELENU KARLEUŠU?

Published

on

Bračne razmirice između Jelene Karleuše i njenog životnog saputnika Duško Tošića dobile su epilog u beogradskoj policiji. Policija je zabranila Tošiću da 48 sati ne prilazi supruzi. Vjerovatno računaju da bi njih dvoje mogli da se pomire.

U Policijskoj stanici PS Savski Venac Duško Tošić dao je iskaz u svojstvu građanina, kao i tetka Jelene Karleuše, Danijela, Nakon uzetih izjava i izvršenih procjena od strane PS Dušku Tošiću izrečena je Hitna mjera zabrane prilaska i komuniciranja sa JK u trajanju od 48 satia, u kom roku će mera biti dostavljena tužilaštvu na ocjenu da li postoji potreba za produženjem iste, navodi izvor.

Takođe, tužilaštvo je naložilo da policija dostavi detaljan izjveštaj, sa svim izjavama, a Jeleni Karleuši je sugerisano da ode na pregled i da se uz izvještaj dostavi i izvještaj ljekara, nakon čega će se odlučiti o daljem postupanju, navode iz Prvog osnovnog suda.

Jelena je odbila odlazak u Hitnu medicinsku pomoć, što ukazuje da je odlučila da “spusti loptu”, nakon eksplozivne reakcije i prijave policiji.

Njih dvoje su se zakačili, kako nezvanično saznajemo, zbog Duškovog lumpovanja, te sve glasnijih priča da ima švalerku. Riječ po riječ, Jelena opružila jezik, Dušku došla “žuta minuta”. Prisjetio se Jeleninih skandala, pa je pljunuo, a onda je i ošamario.. Bio je to pravi muški udarac otvorenom šakom u predjelu desne strane lica.

U popodnevnim satima Jelena stavlja obloge. Negativne tenzije kao da se smiruju. U narednih 48 sati Duško pjevačici ne smije prići, osim ako mu ona ne oprosti, pa mu se poput mazne mačke privuće. Krevet miri i veće bračne nesporazume! (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending