Pratite nas

Poznati

HRT objavio intervju sa Silvanom za TV Zagreb ‘72: POSLUŠAJTE KAKO JE ODGOVORILA NA PITANJE DA LI JE NAJPOPULARNIJA U JUGOSLAVIJI

Published

on

Sedandesetih godina u bivšoj Jugoslaviji sve se vrtilo oko Silvane Armenulić, prelijepe Bosanke koja je pjevala sve muzičke žanrove.

Bila je i sjajna glumica. Pored TV serija “Ljubav na seoski način” i “Građani sela Luga” glumila je u filmu “Lov na jelene” reditelja Fadila Hadžića. Ona je bila jugoslovenska Sofija Loren.

Tada je dala desetominutni intervju za TV Zagreb, koji su u ovoj TV kući sačuvali, za razliku od beogradske TV koja je uništila većinu njenih snimaka, a imala ih je dvadesetak. Čak je nestala i dva šou programa – novogodišji iz 71/72 kojim je započela beogradska TV da emituje kolor program, te jedan sjajan šou nazvan “Ljubav na moravski način” u kojem je zajedno nastupala sa Nadom Knežević i Tozovcem. Nema ni dueta sa sestrom Mirjanom iz novogodišnjeg programa 75. godine. Tada su otpjevale zajedno “Bosioče moj zeleni”.

Današnji HRT je odlučio da pusti bar petnaetak sekundi desetominutnog intervjua sa Silvanom, ali joj je posvetio skoro dvije minute omaža kao nezaboravnoj pjevačici narodne muzike, koju su voljeli u svim krajevima Jugoslavije, a prigrlili su je i Zagrepčani, koji su tradicionalno imali rezervu prema narodnjacima.

U ovom intervjuu osjeti se Silvanin bol, Ona kaže da umnja da će ostvariti svoje snove i želje. (Naj portal)

 

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending