Pratite nas

Poznati

Suze će vam natjerati: POGLEDAJTE DIRLJIV SUSRET MARIJE ŠERIFOVIĆ I DJEČAKA IMRANA U VOGOŠĆI

Published

on

U vremenima balkanskog nacionalizma, otuđenosti, hladnoće, strahova… priče poput ove, kazuju da još ima nade i da će DOBRO pobijditi ZLO. Ovakve postupke estradne ljudskosti prije petnaestak godine vidjeli smo i kod Hanke Paldum.

Marija Šerifović je ponovo pokazala da nije teško biti čovjek! Nakon što je nedavno objavila da će nekome pokloniti svoju novogodišnju jelku, ali pod neobičnim usčpvom – da bude okićena tokom cijele godine, pjevačica je ispunila svoje obećanje.

Kako bi neko dobio Marijinu jelku, bilo je potrebno da napiše razlog zašto je želi, ali i po čemu je “obožava kao pjevačicu”, a sreća je pripala dječaku Imranu iz Vogošće.
U toj akciji ona je izabrala Imrana. Međutim, nikome nije govorila da će ona lično jelku donijeti u njegovu kuću. 20. decembra se zaputila iz Beograda, a sa Imranovim roditeljima je održavala telefonski kontakt preko vozača Miloša.

U kasnim večernjim satima stigli su u Sarajevo. Na videu se može osjetiti I Marijina ushićenost, ali i jednostavna i topla prirode ove djevojke. Ona se šali, imitirajući Imranovog oca koji Milošu objašnjava, kako da dođe do njihove kuće. Sjajno imitira Bosance.

I onda šok pred kućom i u kući. Niko nije očekivao da će Marija lično Imranu isporučiti jelku. A kada su je vidjeli – šok od uzbuđenja!
“Marija! Jao, ne mogu da vjerujem”, vikala je IMranova majka Amela, a potom zagrlila pjevačicu.

Sretna i iznenađena porodica ugostila je Mariju i Miloša u svojoj kući. Pjevačica je rekla kako je ovoga puta ona u ulozi Djeda Mraza, ali ona nije bila jedina koja daruje – i dječak je njoj poklonio mali znak pažnje.

“Jelka je stigla u Vogošću kod ovog divnog dječaka. On se potpuno izgubio, ostao je bez teksta. On je sretan, mama je sretna, tata, bake, dede, svi su sretni i zadovoljni”, rekla je Marija.

Na kraju videa dječak je pored jelke pjevačici poslao poljubac.

Svojim postupkom Marija je iznenadila i svoje pratitelje na YouTube kanalu.

“Svaka ti čast, Marija, zato te toliko volimo i cijenimo”, “Rasplakala si me”, “E da je više ljudi kao ti, gdje bi nam kraj bio”, “Svaka čast, veliki si čovjek”, “Najbolja si”,

“Dobroto neviđena”, “Zato te i pratim sve ove godine, jer si čovjek prije svega”, pisali su joj ispod videa.

Povodom svega oglasio se i dječak, još uvijek pod utiscima iznenađenja.

“Ljudi, ja sam još uvijek u šoku. Hvala svima na pozdravima i lijepim riječima. Hvala Mariji i Milošu, divno vas je bilo upoznati. Volimo vas i grlimo”, napisao je dječak.

U komentaru koji je osvojio Mariju dječakova majka Amela napisala je svoju priču.

“Imran je beba rođena prije vremena. Moj i njegov život bili su ugroženi pa je mjesec dana ležao u bolnici, a sa šest mjeseci bio operisan. Pri ulasku u operacionu salu tražila sam da mi puste tvoju pjesmu ‘Molitva’. S tom pjesmom sam zaspala i moje molitve su uslišene”, započela je Amela.

Objasnila je kako ju je ove godine korona spriječila da iznenadi sina.

“Nažalost, ove godine Imranu ne mogu kupiti ni novogodišnji paketić, a ne jelku. Suprug je ostao bez posla, a ja, kao i svaka majka, nastojim održati porodicu na okupu”, dodala je ona.

Objasnila je kako bi je posebno obradovalo da Imran dobije tu jelku i svojim ručicama stavi zvijezdu na njen vrh.

“Nekako osjećam da si insan (što bi u Bosni rekli) pa mi je došlo da ti sve ovako napišem”, zaključila je Amela i čestitala pjevačici predstojeće praznike.
Pjevačica je ovim gestom pokazala da doista ima veliko srce, a ne sumnjamo da su praznici uljepšani i njoj i Imranovoj porodici. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending