Pratite nas

Poznati

Muzički poklon iz Rijeke: DARIO SNIMIO JOŠ JEDAN SINGL “SAMO TEBI VJERUJEM”

Published

on

Mladi hrvatski muzičar Dario se javnosti predstavlja svojim trećim singlom „Samo tebi vjerujem” sa poznatim autorom Robert Pilepić u izdanju Dallas Recordsa.

Dario tek kreće u pohod na hrvatsku, ali i regionalnu muzičku pozornicu iako je u Rijeci poznati muzičar. Glazbom se počeo baviti kada mu je bilo deset godina pohađajući satove klavira.

Gitaru i pjevanje počeo je učiti s devetnaest godina, a vokalno se nastavio usavršavati kod mentora Žanil Žak Tataj (Divlje Jagode, Mary Rose). Uz gitaru i klavir svira još i udaraljke te cajon.

U raznim kombinacijama nastupa po klubovima, moto susretima te na velikim manifestacijama u organizaciji gradova i turističkih zajednica diljem Hrvatske, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, BIH. Kao član raznih cover bendova nastupa kao predgrupa poznatim izvođačima kao što su Prljavo kazalište, Psihomodo pop, Divlje Jagode, Petar Grašo, Jole, Magazin, Zabranjeno pušenje, Grupa Vigor, Ivan Zak, Neda Ukraden, Mišo Kovač, Hladno Pivo, Opća Opasnost. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending