Pratite nas

Zanimljivosti

Dogodilo se u Srbiji: DA LI SAM ŠUGAV ILI RUŽAN, PA ME DJEVOJKE NE ŽELE?

Published

on

Ako ste pomislili da je dejtanje preko aplikacija jednostavnije, grdno ste se prevarili. Jedan korisnik Reddita iz Srbije požalio se da nije imao nikakvog uspjeha kad je zavođenje dama preko aplikacije u pitanju.

“Nisam imao nikakvog uspjeha na aplikacijama za dejtanje, barem u Srbiji. I još nisam neki lik od 150 kilograma koji ima žute zube. Nabildan sam, ali ne pretjerano. Vodim računa o sebi, higijeni, oblačenju, modi…”, napisao je frustrirani muškarac.

On se požalio da je na aplikaciji u dva mjeseca uspio stupiti u kontakt sa samo četiri žene.

“S jednom sam se dopisivao 20 minuta, s drugom isto, a ove druge dvije su mi dva ili tri puta odgovorile jednom kratkom rečenicom. One samo u jednom trenutku prestanu odgovarati, a vidim da su online, i više nikad ne odgovore. Poslije neka dva mjeseca, niko me nije lajkao”, istaknuo je.

On sada razmišlja da odustane od djevojaka te da se posveti učenju.

“Čitam priče, komentare kako djevojke na tim aplikacijama mijenjaju muškarce kao čarape. Ne znam znači li to da sam ružan. Počinjem misliti da je to istina. Ako je tako, možda je bolje da odustanem od djevojaka i da se posvetim učenju i Bogu”, zaključio je svoju ispovijest nesretni muškarac.

Ubrzo su mu se u komentarima javili korisnici koji su mu savjetovali da djevojke treba upoznavati uživo.

Obriši taj profil i prilazi djevojkama uživo. Nema hljeba bez motike”, Dogodit će se. Upoznat ćeš nekoga kao i svi. Izađi u klub ili pitaj neku prijateljicu ima li prijateljicu za tebe”, samo su neki od komentara.

Neki su, pak, mišljenja da djevojke ne privlači lijepo tijelo ni lice, već intelekt.

“Ženama nije bitan fizički izgled i ljepota, imaju druge prioritete. Ta fizička ljepota bi možda bila dovoljna da si žensko”, istaknula je jedna korisnica. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending