Pratite nas

Poznati

Pjesma puna emocija: POSLUŠAJTE NOVI HIT ERMINA REDŽIĆA BUBIJA “STIŽE NOVA GODINA”

Published

on

Ermin Redžić Bubi publiku je konačno počastio novom pjesmom koja osvaja na prvo slušanje. Svi se slažu da je njegov novi hit pun emosija.

“Danas sam mnogo sretan jer ovo je još jedan veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Taj korak je zajedno s vama koji ste uvijek tu i koji ste podrška mom trudu, radu i stvaralaštvu. Ovaj projekat je poseban po tome što nisam kupio pa predstavio vama pjemsu, već sam autor ovog teksta, ove muzike i kao umjetnik, u moru ludila koje danas vlada. Predstavljam vam pjesmu koju sam pisao inspirisanu ljubavlju . napisao je na svom YT kanalu Bubi,

Bubi je u još iz perioda kada se takmičio u ‘Zvezdama Granda” osvojio srca publike. Njegova vrhunska obrada pjesme ”Otkači” postala je hit te sezone a sad imamo novu pjesmu pod nazivom “Ide nova godina “, osvježenje koje je svima trebalo pred praznike. Spot i pjesma oduševljavaju već na prvo slušanje. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending