Pratite nas

Poznati

Poziraju ili…: AMEL TUKA I ITALIJANSKI AMBASADOR MINASI ČEKAJU START!

Published

on

Najbolji bosanskohercegovački atletičar i srebreni na 800 metara sa Svjetskog prvenstva u atletici u Dohi 2019. godine Amel Tuka sastao se s ambasadorom Italije u Bosni i Hercegovini Nicolom Minasijem.

Poznato je da Tuka većinu vremena tokom sezone i treninga provodi u Italiji. Ove godine zbog pandemije korone nije previše boravio u ovoj zemlji. Njega u ostatku godine očekuje veliki broj takmičenja očekuje. Prvi nastupi su već u augustu, prije svega u Dijamantskoj ligi. Prvi miting trebao bi biti 14. avgusta u Monacu, a potom 23. u Štokholmu.

Na ovu temu je razgovarao sa ambasadorom Minasijem, a nakon susreta ambasador je objavio i fotografiju s Tukom na svom Twitter profilu, uz poruku kako je bila čast razgovarati s jednim od najboljih na svijetu koji trenira u Italiji.

“Važno je trenirati u doba korone. Čast mi je to raditi s najboljim na svijetu. Hvala na sastanku Amele“, poručio je Minasi.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending