Pratite nas

Poznati

Od sreće nije znala da li da plače, ili da se raduje: MARIJINA MAJKA PLATILA RAZVOD 1.500 MARAKA

Published

on

Verica Nikolić (Šerifović) je dugo bila u braku sa Rajkom Šerifovićem, u kojem se rodila I njihova kćerka Marija.

Nije bila sretna u tom braku, jer je Rajko bio poročan. Dugo je pjevačica trpila, a onda je željela od svega da digne ruke.

“Kad je Marija bila mala, željela sam da napustim Rajka i podnijela sam papire za razvod, ali on je imao veze u Kragujevcu i uspio je da smuva da Marija pripadne njemu. Doživjela sam jači nervni slom i rekla sam: „Ma neka mi bude kako mi bude. Odustajem od razvoda, odustajem od svega.“ Možda je to tako moralo da bude, sad kad gledam iz ove perspective – objašnjava Verica koja je u braku ostala samo kako bi bila uz Mariju:

“Rajko je volio da se kocka i nekom tipu je dugovao određenu svotu novca. Jednog dana je došao kući i rekao mi: „Moraš da mi daš pare!“ Ja skroz zbunjena, sjedim u bademantilu i pijem kafu. Pitam ga: „Kakve pare?“, a on mi kaže: „Moram da vratim dug od 1.000 maraka.“ Onda se iz šale sjetim i kažem da ću mu dati 1.500, ali da potpiše sporazumni razvod. I on pristane. Kaže da nema problema i da nazovem advokata “izjavila je legendarna pjevačica svojevremeno u emisiji iz Profila na Grand televiziji.

“Moj plan je bio da prvo odemo kod advokata i potpišemo papire, ali on je non-stop govorio: „Daj mi pare!“ Ja mu kažem: „Polako, prvo izvadi ličnu kartu i potpiši.“ Potpisa se on, uze pare i ode. Ja žena razvedena! Našla sam se u čudu, taj osjećaj – da li da plačem, da li da se smijem. Advokat me gleda i kaže: „Vera, hoćete čašu vode?“, a ja ga pitam: „A je l‘ mogu ja da dobijem neku kafu? I da me ništa ne pitate.“ Zapalila sam cigaretu, pila kafu, gledam oko sebe i pušim. Razmišljam, poslije toliko godina da se ova muka ovako presiječe”, zaključila je pjevačica. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending