Pratite nas

Poznati

Nije im bilo suđeno: ZALJUBLJENA MILENA JE ŠABANU NAPISALA “TI SI SADA SREĆNA” I “SAMO TEBE MOJE SRCE TRAŽI”

Published

on

Rovinjajući po sehari “Naj portal” zaustavili smo se na dvije pjesme, koje potpisuju Milena Plavšić i Šaban Šaulić. Obje su sjajne; naročito je veliki hit “Ti si sada srećna”.

Obje pjesme su, zapravo, priče njihovih srca. Naime, Šaban i Milena su polovinom sedamdesetih godina, prije njegove ženidbe, bili najzaljubljeniji estradni par. Ali, nije im sudbina bila naklonjena. Šaban će se zaljubiti u Gocu, a Milena će dugo patiti zbog te ljubavi. Čak je na tut emu komponovala pjesmu “Zar ti mene nije žao”. Duže od deset godina je samovala, dok nije pronašla čovjeka svoga srca.

U vremenima njihovog ljubovanja nastala je pjesma “Ti si sada srećna”. Prvi put je izvedena na festivalu za jugoslovenske gastarbajtere u Parizu 1975. Godine. Šaban je pobijedio u konkurtenciji 36 tadašnjih najvećih jugo zvijezda.

Tada su njih dvoje živjeli zajedno. Plijenili su i iza scene; oboje mirni, tihi, povučeni, muzikalni. Smatrani su najjačim estradno muzičkim parom u Jugoslaviji. Rastali su se bez mnogo pompe; Milena bolovala u svojoj samoći, a Šaban uživao sa društvom i novom izabranicom Gocom.

Dvadeset godina kasnije oni će obnoviti poslovnu saradnju. Snimiće divan i slušan duet pjesmu “Vjeruj mi”, u kojoj u refrenu Milena poručuje “Samo tebe moje srce traži”. Imnače, Milena je napisala stihove, a Šaban ih je odjenuo u muzičko ruho. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending