Pratite nas

Poznati

Propala je s filmom “Slatko od snova”, ali nikom nije ostala dužna: DRAGANA JE UREDNO ISPLATILA SVE GLUMCE

Published

on

Muzička komedija “Slatko od snova” snimana je 1994. godine, a glavnu ulogu je odigrala pjevačica Dragana Mirković koja je i finansirala projekat.

Trebalo je to da bude projekat sličan Breninom serijalu “Hajde da se volimo”. Međutim, nije išlo… Niti je film bio gledan u kinima, niti je imao značajniju medijsku pažnju.

Draganin i Brenin tadađnji producent Raka Đokić je okupio glumaču ekipu u kojoj su bili Milorad Mandić Manda, Nebojša Bakočević, Velimir Bata Živojinović, Zoran Cvijanović… Međutim, usred snimanja je preminuo, nakon čega je o finansijama morala da brine pjevačica.

“Dragana Mirković je bila vrlo korektna, veliki profesionalac. Kada je producent Raka Đokić preminuo, ona je odlazila svakog vikenda u Njemačku gdje je pjevala, i od tih tezgi donosila novac za završetak snimanja – rekla je jednom prilikom Branka Katić koja je u filmu glumila Draganinu najbolju prijateljicu Đinu.

Od honorara za film Branka je kupila stan, as Dragani je obećala da će na nekoliko kvadrata stana staviti mesinganu pločicu “Slatko od snova”.

“Tada sam shvatila da ne može sve što radimo da bude umketnost, nešto mora i da plaća račune. Ako pogledate taj film, vidjećete da sam se trudila, nisam ga igrala lijevom nogom – hvali se glumica. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending