Pratite nas

Poznati

Seka Aleskić i Tina Ivanović pune gorčine: ZAŠTO NE VOLE DRAGANU MIRKOVIĆ?

Published

on

Luče iz Kasidola, slavna Dragana Miković slovi kao omiljena kolegica na estradnoj sceni bivše Jugoslavije. Međutim, neke pjevačice nemaju o njoj lijepo mišljenje.
Prije svih to su Seka Aleksić i Tina Ivanović. i jaedna, i druga su doživjele velike neprijatnosti od pjevačice i njenog muža Tonija.

Seka Aleksić je zabranila Draganinon DM SAT TV da emituje njene spotove. Uradila je to preko advokata.

“Dragana glumi finoću, a providna je glumica. Kao fol nikome se nezamjera, a ogovara sve redom. To ne volim – kaže Seka Aleksić, koja je jedno vrijeme bila veoma bliska za Draganom i Tonijem.

Mnogo ogorčenija je Tina Ivanović, koja je “skupo platila” povjerenje u Draganu i Tonija. Njih dvije se nikada nisu svađale, ali je saradnja prekinuta onog momenta kada su se izmirili Dragana i Grand. Javnosti je malo poznato da početkom ovog vijeka Saša Popović i ostala “Grandova” ekipa nisu podržavali da se njihovi pjevači pojavljuju u programima DM SAT.

Tina Ivanović je zbog DM SAT, čak žrtvovala podršku Saše Popovića i Grand produkcije, zbog DM SATA.

“Sve sam ja to skupo plaćala i ne žalim. Jedno vrijeme sve je savršeno funkcionisalo, a onda su prestali poštovati ugovore. Nisu reklamirali moju američku turneju. Pobunila sam se, a onda su oni zabranili emitovanje i spotova, za koje sam im ostavila desetine hiljada eura. – ne krije razočarenje Tina Ivanović.

Ona smatra da je Dragana trebala voditi računa i o tome koliko je zarađivala u diskoteci njenog muža Zvezdana “Sveti Sefan” u Frakfurtu. Imala je baš velike honorare, a najmanje dva puta godišnje je tu nastupala.

“Nakon svega, umjesto da ćuti, Dragana priča ružne stari okolo o meni – razočarana je Tina. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending