Pratite nas

Poznati

Šerif Konjević o solističkim koncenrtima: TAJ FILM NEĆETE GLEDATI

Published

on

Za Šerifa Konjevića kažu da mu je jezik “brži od pameti”, ali da je pjevačina nad pjevačima. On važi za jednog od najtraženijih pjevača u Evropi i Americi, I uzima uistinu velike honorare. Isključivo unaprijed.

Nakon što je u nekoliko navrata prevaren za honorar, odlučio je da bez kapare ne pjeva nikome. Po tome je poznat decenijama. Pitali smo ga kada će održati solistički koncert u nekoj od velikih dvorana ili na stadionu.

“Taj film nećete gledati. Mojke solističke koncertze održavam u diskotekama. Nema stresa, a svi uživamo – kaže popularni Šera.

On nikada nije volio da pjeva u velikim dvoranama i radi na karte, već radi samo tamo gdje mu odgovara i kako on želi.Uz to ne voli ni da laže publiku ili medije.

“Kada vidim kako se mnoge moje kolege hvale da su napunili dvorane i klubove, a znam da to nije istina, čupao bih sebi kosu na glavi. DIjele besplatno ulaznice da bi napunili beogradsku “Arenu”, a onda se hvale da su imali 20.000 ljudi. Znam koliko vrijedi svaki pjevač. Ima zvijezda koji u Eropi prodaju po 18 karata, a ovamo se hvale o mega nastupima. Nisam dio te priče. Neću o tome javno da pričam, ali sve se zna – kaže Šerif. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending