Pratite nas

Poznati

Žena ima 60 godina: DA LI JE ČESTA PROMJENA IMIDŽA, ZAPRAVO BRENIN KOMPLEKS?

Published

on

Ovih dana medije su preplavile fotografije sa noviom imidžom Lepe Brene,. Pjevačica pozira crnoj, izazovnoj kombinaciji koju čini crni bodi, prekriven perlicama i mrežom. Brena je ovaj put promijenila i frizuru, sada ima paž sa šiškama, ali u prvi plan je došao njen bujan dekolte.

Gledamo ove fotografije i ne možemo a da se ne zapitamo, kako joj sve ovo ne dosadi? Žena ima šezdeset godina! Oko četrdeset i nešto godina je pod svjetlima reflektora! Uvijek mora da izgleda mlado, sretno, svježe, moderno…
Možda je to privlačno i zabavno kad imaš trideset, pa čak i četrdeset godina, ali sa šezdeset?! Zar nije umorna? Zar joj nije dosta?

Ali izgleda da nije! Jer, evo je, izgleda bolje nego ikad, čak pomalo i neprepoznatljivo. Blistv osmjeh, paž, zategnuto tijelo na kojem joj mogu pozavidjeti i mnoge djevojke.

Zeško je povjerovati da ovdje nisu imali posla plastični hirurzi, ali i foto šopovi. Brena privatno, kada je pogledate, djeluje baš ofucano, a na fotografijama je mačka i po!

Očito, kod Brene nema opuštanja ni za sekundu. Ona će, izgleda, nastzojati da bude “Lepa Brena” I sa stotinu ljeta. Čudni su to kompleksi velikih zvijezda.

Možda bi ovakvo Brenino “pirlitanje” bilo podnošljivo u srednjim godinama, ali u šezdesetim? Gdje ta žena pronalazi snagu? Baš bi voljeli da saznamo njen magični recept! (Naj portal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending