Pratite nas

Poznati

Svađa vrijedna 10.000 eura: HOĆE LI ANA BEKUTA I NJEN MRKA OTKUPITI SNIMAK “TANJIRANJA”

Published

on

U beogradskim estradnim kuloarima se prepričava jedna svađa Ane Bekuta i njenog životnog saputnika Mrke. Šušla se pojedini planiraju da uslove pjevačicom objave snimka u kojem su letjeli tanjiri, a sve zbog ljubomore.

Naime, imaju snimke sa nekog veselja na kom se Ana i Mrka žestoko svađaju, pa su sad došli na ideju da joj poruče kako će sve objaviti na društvene mreže ukoliko im ne plati deset hiljada evra!

“Riječ je o snimku gdje su se Ana i Mrka dobro posvađali, umalo nisu letjeli tanjiri, a sve zbog neke klinačke ljubomore. Znate kako, njih dvoje se vole kao prvog dana, kao da su klinci, i čim neko priđe Ani ili Mrki, nastaje haos. Tako je i tada bilo i neko od gostiju sa veselja je sve to snimio i sad, navodno, hoće da traže od Ane pare. Da li će se to desiti ili ne, vidjećemo, ali se tako priča u posljednje vrijem.

“Baš bih voljela da vidim taj snimak. Jako sam se nasekirala zbog toga. Ha ha ha…. Gdje ima ljubavi, tu ima i ljubomore. I to je po meni lijepo. Ali, nešto mi nije poznato da smo se bučno svađali – kaže Ana Bekuta. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending