Pratite nas

Poznati

Emilija Kokić nastavila studije u šestoj deceniji: S FAKSA PRAVO U PENZIJU

Published

on

Hrvatska pjevačica Emilija Kokić koja je Jugoslaviji kao solista grupe “Riva” donijela pobjedu na Eurosongu 1989. ,ove godine se vratila u školu, ali ne u ulozi predavačice. Nastavila je studije.

“Pjevanje je divan hobi, prekrasno je za sve koji imaju taj talent, a ja se uvijek trudim da bude zabavno. Ne može to biti dril pun nekakvih suhoparnih vježbica za vokalnu kondiciju koje će ljudima biti dosadne. Poanta je da je korisno, ali i zabavno – kaže Emilija koja je u Zadru 2013. otvorila školu pjevanja.

Dodaje kako pjevački nije aktivna u smislu da radi koncerte i nastupe, ali redovno snima. U 53. godini života posvetila se vlastitom usavršavanju.

“Prava sam štreberica, pa ja nešto studiram, ali to ću otkriti tek kad završim. Ova peta godina mi je bila izuzetno naporna i zahtjevna pa sam itekako dobro uložila svoje slobodne vrijeme i posvetila se stvarima koje me duboko zanimaju – izjavila je Emilija. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending