Pratite nas

Poznati

Nova bruka Hankinog sina: MIRZA TRAŽIO NEŠTO VIŠE OD DESET GODINA MLAĐE SARAJKE

Published

on

Procurile su prve informacije o uznemiravanju 26- godišnje gošće u jednom apartmanu u Neumu. Kako je objavio Bljesak. info, u šturoj vijesti, a na osovu policijskog biltenskog izvještaja, slobode je lišen Mirza Brkić, sin legendarne Hanke Paldum. On je prevezen u Mostar, gdje se čeka odluka nadležnog tužitelja.

Njega je prijavila Džemila Gabrijel da je u njenoj kući u Neumu maltretirao njenu gošću rođenu 1995. godine. Tražio je od nje “điđi miđi”, iako su zajedno kod nje ljetovali. Navodno, došli su u Neum kao momak i djevojka.

Informacije o prijavi i lišavanju slobode osumnjičenog potvrdio je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a rekavši:

”Ženska osoba je prijavila telefonom u Policijsku stanicu Neum da je u kući gdje stanuju; jedna muška osoba M.B. (1985.) godište iz Sarajeva tokom prošle i pretprošle noći maltretirala njenu gošću (1995.) godište iz Sarajeva”, rekao je Marić nadodavši da u prijavi stoji da ju je protiv njene volje prisiljavao na inti*ni odnos.

Brojne su reakcije na ovu vijest – od toga da je Mirza “zagorio”, jer je dvije godine ležao u Zenici, do toga da mu je djevojka “napakovala”. Oni koji ga poznaju, dobro znaju da Mirza može da bira koju god djevojku poželi…

Podsjećamo Mirza je odležao zatvprsku kaznu zbog saobraćajne nesreće u sarajevskom naselju Grbavica, u kojoj su teško povrijeđena tri pješaka. Dokazano je a je bio pod uticajem narkotika.

Najnovija vijest, sigurno, da se neće svidjeti slavnoj Hanki, koja je kao majka sve činila da pomogne svome djetetu. Nesreća je što se njegovi postupci svaki put vezuju za nju, iako je Mirza punoljetan. U svakom slučaju toj ženi je srce jače od čelika.

Hanka je demantovala da je Mirza u zatvoru. Ona kaže da se nalazi u Sarajevu i da je sve ovo laž. Najavila je za sutra (srijeda) zvaničnu vijest iza 11,00 sati, dodajući da je sve ovo nečija igra. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending