Pratite nas

Poznati

“Zvezde Granda” u novim problemima: ZBOG CECE BOSANCI MASOVNO OTKAZUJU UČEŠĆE

Published

on

Nakon što su saopštili da će članica žirija u novoj seriji tekmičenja “Zvezde Granda” biti Arkanova udovica Svetlana Ceca Veliković, mnogi takmičari iz BiH su počeli otkazivati svoje učešće, iako su bili dobili pozive i termine za snimanja.

“Hvala, ali ja ne želim da gradim karijeru u takvom ambijentu”. Zna se ko je Ceca na bosanskim prostorima – napisala je kandidatkinja iz Bihaća..

Serijal popčinje 18. septembra, a kako su počela otkazivanja iz BiH, pa čak i Bosanaca koji žive u dijaspori, u Grandu pokušavaju da nađu zamjenu. Dosadašnju praksu da imaju kandidate iz svih krajeva BiH teško da će moći nastaviti, jer na “Zvezde Granda” podozrivo gledaju i u Crnoj Gori.

Iz Srbije su u zadnje vrijeme udarili zabrane Jadranki Bajraktarević i Sadiku Hasanoviću, optuživši ih za nacionalizam, a pri tome u žiri prestižnog takmičenja postavljaju ženu koja nema ni malo blistavu prošlost u vrijeme raspada Jugoslavije. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending