Pratite nas

Poznati

Šuška se, šuška: BOSANAC NAPUŠTA “ZVEZDE GRANDA”, STIŽE LJUBO KEŠELJ BOSANAC?

Published

on

Ako je suditi po kuloarskim pričama Dragana Stojkovića Bosanca ove sezone, a ni narednih neće biti u žiriju “Zvezda Granda”. Nije u pitanju nikakvo nezadovoljstvo, već mu je neophodan mirniji život. Poznato je da on ima srčanih problema, te da je imao i operaciju, koje je uspješno završena.

“Prenaporno je to za njega, jer ponekad snimanja traju i po 15 sati. Njegova žena Dunja ga moli da prestane sa tim, da se konačno posveti sebi i njoj, da malo uživaju. Za finansije ne treba da brinu jer je zaradio dovoljno i sada može da odmara” povjerili su se Bosančevi prijatelji, kojima se on povjerio za vrijeme ovoljetnog odmora u ropdnom Konjicu, u kojem je najsretniji.

Bosanac je bio dio sjajne ekipe žirija, u kojem je neko trebao biti klasični narodnjak i imati “bosanski merak”. Teško je sada naći adekvatnu zamjenu za regionalno takmičenje, u kojem mora biti neko iz BiH.

U Srbiji još jedino sa sto posto bosanskim srcem još jedino je živ i zdrav Ljubo Kešelj, kompozitor, pjevač i harmonikaš rodom iz Kiseljaka. On bi bio najisplativija investicija “Grandu”, naravno, ako želi u žiriju jednog tipičnog Bosanca. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending