Pratite nas

Zanimljivosti

Oblik grudi otrkiva ženin karakter: ONE S MANJIM GRUDIMA SU MUDRIJE, A KAKVE SU DINJE, LIMUN, KRUŠKE…

Published

on

Tajne ženine duše mogu se otkriti i prije nego što se s njom stopite u strastvenom zagrljaju, a sve odgovore možete pronaći u staroj španskoj umjetnosti proricanja – sternomantiji. Ovaj pojam odnosi se na proricanje budućnosti iz oblika i obeležja na grudima, a u današnje vrijeme ovom metodom se služe i stručnjaci. Tvrde da ženin karakter možemo pročitati iz oblika i veličine njenih grudi.

Italijanski seksolog Pjero Lorenconi objasnio je da ženine grudi mogu naznačiti karakter u istoj mjeri kao što to čini astrologija. Tipove grudi usporedio je s voćkama pa tvrdi kako veličina i oblik grudi muškarcu mogu otkriti sve o nekoj ženi. Prema njegovoj teoriji, žene s malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole se*s te su pravi životni suputnici.

Žene s velikim grudima dijeli na one koje će rijetko odbiti poziv na se*s i dame koje više uživaju u nježnosti. Prema obliku grudi Lorenconi je podijelio žene na dinje, grejp, kruške i limune. Dodao je i narandže i tvrdi da žene s takvim oblikom grudi nisu lude za se*som,ali vole maženje.

Dinja traži divljenje
Voćni popis počinje s dinjama. Pjero tvrdi kako se žene okruglih grudi doimaju majčinski. Ali žene s poprsjem u obliku dinja prije svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će rijetko odbiti vaš poziv na seks.

Limun je u potrazi za užitkom
Muškarci koji vole žene divljeg karaktera trebali bi birati one čiji vrh grudi podsjeća na polovinu limuna. Ove su žene pune života, ponekad drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalina.

Grejp voli nježnost i nije za veliku strast
Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što oni očekuju. Možda djeluju seksi i zavodljivo, ali one su u biti stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali ispred se*sa staviće izmjenjivanje nježnosti.

Kruška je sklona preljubi
Ako vas je zainteresovala žena s grudima u obliku kruške, znajte da, iako su konzervativne, žene ovakvog oblika grudi vole da vode ljubav u svim varijantama. I pripazite! Iako djeluju vrlo ozbiljno, ove pripadnice nježnijeg pola su sklone preljubi. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending